Leidingwatertappunt-gem_noordoostpolder

Mooiste Leidingwaterkoelers Tafelmodel Waterdispenser | Gekoeld & Bruisend water | Koolzuur

KRNWTR heeft het assortiment waterkoelers uitgebreid met een tafelmodel leidingwaterkoeler. Wanneer er minder ruimte is of wanneer het gewoon beter staat, dan kies je voor een compacte tafelmodel waterkoeler. Deze past ideaal op een aanrecht, kastje of sokkel.

Leidingwaterkoeler tafelmodel huren of kopen?
De waterkoelers zijn te huren en of te kopen. Huren heeft een voordeel, dat het jaarlijks onderhoud en het vervangen van de filters inbegrepen is. Bij koop dient er een extra onderhoudscontract te worden afgesloten, om de goede werking van de waterkoeler te kunnen blijven garanderen.

Tafelmodel of een staand model waterkoeler
De meeste waterkoelers zijn beschikbaar als een tafelmodel of als een losstaand model. De vrijstaande koeler is over het algemeen iets duurder, dan een tafelmodel. Wanneer je dus overweegt om een waterkoeler te kopen, moet je je goed bedenken waar je deze gaat plaatsen. Is er voldoende ruimte? Hoe staat de koeler in de keuken? Of hoe staat deze in de aula?

Staande koelers hebben altijd een ingebouwd koelsysteem. Bij tafelmodellen kan dit verschillen. Er zijn namelijk ook tafelmodel koelers, waarbij de inbouwkoeler in een keukenkastje geplaatst wordt. Het is bij die laatste belangrijk dat het keukenkastje vrij blijft en voldoende geventileerd. De koeler moet namelijk zijn warmte goed kwijt kunnen om het water te koelen.

Of je nu voor een tafelmodel of staand model waterkoeler kiest, iedere uitvoering heeft een geaard stopcontact nodig. In het geval van een waterkoeler op de waterleiding heb je ook een ¾ waterkraan (wasmachinekraan) binnen een straal van ongeveer 1,5 meter van de koeler nodig. Misschien wel belangrijker dan een tafel of staande uitvoering is wie de gebruikers van de koeler worden.

Waterdispender_Tafelmodel
Drinkwaterkoeler_waterdispenser_Tapzuil
Waterkoeler_leidingwater

KRNWTR-tappunten staan o.a. bij:

watertappunten-waterkoelers-bij-v1
Waarom een tappunt van KRNWTR?
A. De mooiste watertappunten
B. De beste machines
C. Het leukste verhaal
D. De meeste service

Milieuvriendelijke tafelmodel leidingwaterkoelers
In vergelijking met bronwaterkoelers zijn de KRNWTR waterkoelers veel beter voor het milieu. Voor de productie, verpakking en het vervoer van bronwater komt 500 keer meer CO2 vrij dan bij kraanwater.

Voordeliger & Beter!
Een leidingwaterkoeler is binnen een jaar terugverdiend. Het kraanwater wordt gekoeld en gefilterd en het is net zo gezond, lekker en ook nog eens beter voor het milieu.

De beste en duurzaamste materialen
Om een tafelmodel waterkoeler te maken, wordt er gebruik gemaakt milieuvriendelijke materialen. Het duurzaam gewonnen hout vormt uiteraard de basis voor het tafelmodel. Ook maken we gebruik van resthout. Hut wat anders weggegooid wordt, krijgt zo toch nog een goede bestemming. Milieuvriendelijk werken en duurzaamheid staan bij ons zeer hoog in het vaandel: de footprint wordt zo klein mogelijk gehouden.

Uniek en stijlvolle waterkoeler tafelmodel
De houtenkoeler vertelt een mooi verhaal. Meer dan een waterleiding, stroom en een kraan is er niet nodig om te kunnen genieten van het zuiverste kraanwater. De waterkoeler maakt mensen bewust van plastic afval en bedrijven en instellingen stimuleren hun plastic bronwaterkoelers en -flesjes te vervangen. Diverse bedrijven hebben al een waterkoeler op kantoor. En ook scholen tappen inmiddels al lekker kraanwater uit de houten waterkoeler. Kraanwater op school heeft ook diverse voordelen voor de leerlingen.

Ook een KRNWTR Waterkoeler tafelmodel?