waterkoeler-tafelmodel-kantoor-circl1

Mooiste Leidingwaterkoelers Tafelmodel Waterdispenser | Gekoeld & Bruisend water | Koolzuur

KRNWTR+ heeft het assortiment waterkoelers uitgebreid met een tafelmodel leidingwaterkoeler. Naast zuiver en gekoeld kraanwater kunt u ook bruisend water tappen. Onze waterkoelers zijn uitnodigend en hygiënisch. En wanneer er minder ruimte is of wanneer het gewoon beter staat, dan kies je voor een uniek tafelmodel waterkoeler van KRNWTR+. Deze past ideaal op elk keukenblad of sokkel.

Waterkoeler tafelmodel huren of kopen?

Waterkoelers zijn te huren en of te kopen. Huren heeft een voordeel, dat het jaarlijks onderhoud en het vervangen van de filters inbegrepen is. Bij koop dient er een extra onderhoudscontract te worden afgesloten, om de goede werking van de waterkoeler te kunnen blijven garanderen.

Hieronder vind je ons assortiment tafelmodel waterkoelers. Het fijne aan een tafelmodel is dat het weinig ruimte in beslag neemt en vrij makkelijk op elke tafel geïnstalleerd kan worden, zolang een wateraansluiting in de buurt zit.

Waterkoeler_Tafelmodel_waterdispenser

Waterkoeler tafelmodel

Waterkoeler_tafelmodel_Rvs_Tapzuil

Tapzuil tafelmodel

Waterkoeler_tafelmodel_leidingwater_kantoor

Under the counter tafelmodel

Door het plaatsen van een waterdispenser op de waterleiding stimuleer je het drinken van gefilterd water en help je tegelijkertijd mee aan een beter milieu.

Tafelmodel of een staand model waterdispenser

De waterkoelers zijn beschikbaar als tafelmodel of als losstaand model. Een tafelmodel waterkoeler is compacter. Voor kantoren geschikt, omdat je geen hoge capaciteit koeler (en dus groter in omvang) nodig hebt zoals bij de horeca. Een tafelmodel kan op een tafelblad geplaatst worden of op een vrijstaande sokkel. Wanneer je dus overweegt om een waterkoeler te kopen of te huren, moet je je goed bedenken waar je deze gaat plaatsen. Is er voldoende ruimte? Hoe staat de koeler in de keuken? Of hoe staat deze in de aula of receptie?

Meestal zit de waterkoeler in het tafelmodel ingebouwd. Maar er zijn ook modellen, zoals bij de Tapzuil, waarbij de waterkoeler in een keukenkastje geplaatst wordt. Het is bij die laatste belangrijk dat het keukenkastje vrij blijft en voldoende geventileerd. De waterkoeler moet namelijk zijn warmte goed kwijt kunnen om het water te koelen.

Of je nu voor een tafelmodel of staand model waterkoeler kiest, iedere uitvoering heeft een geaard stopcontact nodig. In het geval van een waterkoeler op de waterleiding heb je ook een ¾ waterkraan (wasmachinekraan) binnen een straal van ongeveer 1,5 meter van de koeler nodig. Misschien wel belangrijker dan een tafel of staande uitvoering is wie de gebruikers van de koeler worden. Vragen? Mail ons of lees meer op onze kennisbank Waterkoelers 

“We krijgen positieve reacties over ons KRNWTR+ tafelmodel waterkoeler. Bezoekers en collega’s hebben leuke gesprekken over Nederlands kraanwater en duurzaamheid. En de waterkoeler past ook nog in ons vitaliteitsbeleid om medewerkers een gezondere keus te laten maken.”

Macaw over hun tafelmodel waterkoeler >

KRNWTR+ watertappunten staan o.a. bij:

watertappunten-waterkoelers-bij-v1
Waarom een tappunt van KRNWTR?
A. De mooiste watertappunten
B. De beste machines
C. Het leukste verhaal
D. De meeste service

Milieuvriendelijke tafelmodel leidingwaterkoelers

In vergelijking met bronwaterkoelers zijn de KRNWTR+ waterkoelers veel beter voor het milieu. Voor de productie, verpakking en het vervoer van bronwater komt 500 keer meer CO2 vrij dan bij kraanwater.

Voordeliger & Beter!
Een leidingwaterkoeler is binnen een jaar terugverdiend. Het kraanwater wordt gekoeld en gefilterd en het is net zo gezond, lekker en ook nog eens beter voor het milieu.

De beste en duurzaamste materialen
Om een tafelmodel waterkoeler te maken, wordt er gebruik gemaakt milieuvriendelijke materialen. Het duurzaam gewonnen hout vormt uiteraard de basis voor het tafelmodel. Ook maken we gebruik van resthout. Hut wat anders weggegooid wordt, krijgt zo toch nog een goede bestemming. Milieuvriendelijk werken en duurzaamheid staan bij ons zeer hoog in het vaandel: de footprint wordt zo klein mogelijk gehouden.

Uniek en stijlvolle waterkoeler tafelmodel
Het houten watertappunt vertelt een mooi verhaal. Meer dan een waterleiding, stroom en een kraan is er niet nodig om te kunnen genieten van het zuiverste kraanwater. De waterkoeler maakt mensen bewust van plastic afval en bedrijven en instellingen stimuleren hun plastic bronwaterkoelers en -flesjes te vervangen. Diverse bedrijven hebben al een waterkoeler op kantoor. En ook scholen tappen inmiddels al lekker kraanwater uit de houten waterkoeler. Kraanwater op school heeft ook diverse voordelen voor de leerlingen. Horecazaak? Lees meer over een watertap in de horeca

Ook een KRNWTR+ Waterkoeler tafelmodel? Mail ons of lees meer op de Waterkoeler kennisbank

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.