Wie is KRNWTR?

Wij zorgen samen met jou voor minder single-use plastic bij bedrijven, horeca & scholen.

KRNWTR is een sociale onderneming. In 2010 opgericht door twee vrienden die een alternatief wilden hebben voor verpakt bronwater, zonder de bijsmaak van afval en transport. Ze creëerden een beweging tegen de single-use plastic flesjes en de onzinnige marketing van bronwater producenten als Nestle, Coca Cola Company, PepsiCo. 

Het begon met duurzame waterflessen. Tegenwoordig verminderen wij het gebruik van single-use verpakkingen bij bedrijven, horeca en scholen. door het plaatsen van unieke KRNWTR-tappunten: voor gekoeld en bruisend kraanwater. Om nog meer impact te maken bieden wij een onderscheidend assortiment van ambachtelijke limonadesiropen aan, zodat je ter plekke je limonade maakt. Als alternatief voor de verpakking, het transport van water en de smaakvervlakking van de standaard limonades. Meer over onze KRNWTR-tappunten voor de horeca, bedrijven & scholen.

Doelen van KRNWTR

  • Unieke en duurzame watertappunten ontwikkelen voor op het werk, in de horeca, thuis en op festivals.
  • Informeren over drinkwater en over de ecologische, sociale, economische en politieke gevolgen van het privatiseren en verpakken van drinkwater.
  • De verkoop van single-use verpakkingen terugdringen.
  • Kraanwater als volwaardig alternatief op de kaart zetten

Lijkt dat je wel wat, werken bij KRNWTR? Bekijk dan onze vacatures of stuur ons een open-sollicitatie!

KRNWTR-binnendienst

Customer Happiness Officer, Office Manager, Sales manager, Innovatie manager

KRNWTR-buitendienst

Service & onderhoud, Installatie