Wie is KRNWTR?

Minder verspilling door unieke watertappunten bij bedrijven, horeca & scholen. Ook bij jullie?

KRNWTR is een sociale onderneming. In 2010 opgericht door twee vrienden die een alternatief wilden hebben voor verpakt bronwater, zonder de bijsmaak van afval en transport. Ze creëerden een beweging tegen de single-use plastic flesjes en de onzinnige marketing van  bronwaterproducenten als Nestle, Coca Cola Company, PepsiCo. 

Het begon met duurzame waterflessen. Tegenwoordig verminderen wij het gebruik van single-use verpakkingen bij bedrijven, horeca en scholen. door het plaatsen van unieke KRNWTR-tappunten: voor gekoeld en bruisend kraanwater. Om nog meer impact te maken bieden wij een onderscheidend assortiment van ambachtelijke limonadesiropen aan, zodat je ter plekke je limonade maakt. Als alternatief voor de verpakking, het transport van water en de smaakvervlakking van de standaard limonades. Ook lekker lokaal.

Doelen van KRNWTR

  • Unieke en duurzame watertappunten ontwikkelen voor op het werk, in de horeca, thuis en op festivals.
  • Informeren over drinkwater en over de ecologische, sociale, economische en politieke gevolgen van het privatiseren en verpakken van drinkwater.
  • De verkoop van single-use verpakkingen terugdringen.
  • Kraanwater als volwaardig alternatief op de kaart zetten

KRNWTR Vragen of opmerkingen?
Heb je vragen, opmerkingen of ben je het niet eens met de informatie die we aanbieden? Laat het ons weten! Blijf ons bestoken met reacties, vragen en suggesties, we luisteren. Wij hebben graag jouw kritische feedback. Samen met jou kunnen wij single-use verpakkingen verminderen.

Meer over de KRNWTR-tappunten voor de horeca, bedrijven & scholen >

krnwtr-binnendienst

KRNWTR-binnen: servicedesk, communicatie, administratie, innovatie, logistiek, sales

krnwtr-buitendienst

KRNWTR-buiten: service, onderhoud en installatie

social-enterprise