tom-en-tet-krnwtr

Kraanwater promoten
KRNWTR is een sociale onderneming. In 2010 opgericht 2 vrienden die zich ergeren aan plastic afval. Door van kraanwater een sympathiek merk te maken, verlagen zij de belasting voor ons milieu. Want meer kraanwater betekent minder ontginning van water, minder productie van plastic verpakkingen, minder transport, minder koeling en minder afval.

KRNWTR & GELD
KRNWTR moet geld verdienen om kraanwater te kunnen promoten. Inkomsten komen nu uit de verkoop van KRNWTR-producten. 5% van de omzet gaat naar de Plastic Soup Foundation.

tom niekamp / tetsuro miyazaki / Maria Westerbos

Doelen van KRNWTR

  • Informeren over kraanwater en over de ecologische, sociale, economische en politieke gevolgen van het privatiseren en verpakken van drinkwater.
  • De verkoop van single use verpakkingen terugdringen.
  • Kraanwater drinken moet voor iedereen vanzelfsprekend worden.
  • Fraaie en duurzame alternatieven bieden voor verpakt bronwater. Thuis, tijdens het sporten, op werk, onderweg, in de horeca en op festivals.

Voor wie is KRNWTR?
KRNWTR is er voor iedereen die soms, meestal of altijd kraanwater drinkt in plaats van flesjes bronwater. Je doet mee door kraanwater te drinken in plaats van verpakt bronwater of mineraalwater. Soms, meestal of altijd. Sluit je aan en volg ons via twitter of facebook. Laat je familieleden, vrienden, collega’s en andere kennissen zien dat jij KRNWTR verkiest boven verpakt drinkwater, en overtuig ze om ook over te stappen. Drink het overal en altijd als het kan. Thuis, op kantoor of onderweg en vraag ernaar in de horeca.

KRNWTR Vragen of opmerkingen?
Heb je vragen, opmerkingen of ben je het niet eens met de informatie die we aanbieden? Laat het ons weten! Blijf ons bestoken met reacties, vragen en suggesties, we luisteren. Wij hebben graag jouw kritische feedback. Alleen samen met jou kunnen wij kraanwater op de kaart zetten.

Wist je dat we ook KRNWTR-tappunten hebben voor de horeca, bedrijven & scholen?

waterkoeler-watertappunt-horeca-circl_v2
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail