krnwtr-watertappunt-horeca

De KRNWTR-watertap voor de horeca. Ja, wij serveren gekoeld, gefilterd en bruisend kraanwater! En vragen daar een redelijke vergoeding voor

Zet Kraanwater op de menukaart!

In Nederland hebben wij kraanwater van zeer hoge kwaliteit. Waarom dan bronwater drinken, dat verpakt en vervoerd moet worden? KRNWTR is een lekker en milieuvriendelijk alternatief. Met een mooi watertappunt,  extra gekoeld en geserveerd in een mooie karaf, kan je daar best een kleine vergoeding voor vragen. Serveer uw gasten heerlijk en duurzaam tafelwater, plat of bruisend, uit moderne stijlvolle glazen flessen en verklein uw ecologische voetafdruk.

Een KRNWTR-tap in de horeca maakt van uw kraanwater, lokaal water van topkwaliteit, onbeperkt beschikbaar tegen zeer lage kosten. KRNWTR, tafelwater met een goed verhaal.

Gekoeld & bruisend kraanwater schenken? Enkele KRNWTR-tappunten:

waterkoelers-watertappunt-rvs-horeca
leidingwaterkoelers-tappunt-hout-tafelmodel
waterkoelers-watertappunt-rvs-horeca_v2
Waarom een tappunt van KRNWTR?
1. De mooiste watertappunten
2. de beste machines
3. het leukste verhaal
4. de meeste service

KRNWTR. Kraanwater in de horeca met een goed verhaal

Het is vaak de onuitgesproken wens van de klanten om kraanwater te drinken, wanneer ze om ‘water’ vragen. Uit diverse onderzoeken blijkt dat 50 – 60 procent van alle horecabezoekers liever kraanwater drinkt. 

Oncle Jean - Breda

KRNWTR op de menukaart bij Oncle Jean – Breda

Zet KRNWTR op de menukaart
Door KRNWTR op uw menukaart te zetten doet u zonder meer goede zaken als het gaat om klantenbinding. Daarnaast laat u zien dat u trots bent op een streekproduct en bewust bezig bent met duurzaamheid. Bang dat uw omzet daalt? KRNWTR hoeft u niet gratis aan te bieden. Veel klanten zijn best bereid om te betalen voor KRNWTR mits het gekoeld is en bijvoorbeeld voorzien wordt van een schijfje citroen.  

Zet kraanwater op de menukaart. Zo hebben uw klanten een duidelijke keuze. Dit is ook de plek bij uitstek om uw motivatie voor kraanwater of de prijs te communiceren.

KRNWTR karaffen & flessen
Door kraanwater te serveren uit een KRNWTR karaf of fles, zet u uw statement voor meer duurzaamheid meer kracht bij. Zet een KRNWTR op de menukaart met een korte uitleg en vraag er een redelijke prijs voor.

KRNWTR. Hét alternatief voor bronwater in de horeca

We hebben het beste water ter wereld maar maken hier nog te weinig gebruik van in de horeca. Waarom? Een veel genoemde reactie is het verdienmodel. Met het KRNWTR waterconcept is dit wél mogelijk!

kraanwater horeca concept

Kraanwater. Gratis of tegen betaling?

Of u kraanwater gratis of tegen betaling op tafel zet, bepaalt u uiteraard zelf. Ziet u het als service, dan doet u het gratis. Maar is het voor u een consumptie zoals een ander, dan kunt u voor de verleende diensten bijvoorbeeld 50 cent per glas, of 2 euro per karaf voor vragen. Ruim 60 procent van de horecabezoekers is bereid onder bepaalde voorwaarden voor kraanwater te betalen. De verschillende mogelijkheden op een rij:

Gratis; ook dit mag u communiceren door het op de kaart te zetten.

Gratis onder bepaalde voorwaarden; bijvoorbeeld gratis bij andere consumpties en tegen betaling indien er geen andere consumpties genuttigd worden.

Tegen betaling; gangbare prijzen zijn 50 cent voor een glas en 2,50 euro  per karaf of fles water.

Waterabonnement; u kunt een KRNWTR-abonnement op de kaart zetten. Per tafel heeft men voor een vaste prijs de hele avond recht op KRNWTR. Bijvoorbeeld voor 5 euro.

“Bij Moio zetten we KRNWTR met trots op tafel. We vragen €2,50 voor een liter KRNWTR met 4 glazen. De reacties zijn heel positief. Goed initiatief  en mooie presentatie.” – Ube van der Zee, eigenaar Moio Beach

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail