fbpx
 

KRNWTR in de horeca: watertappunten, glaswerk en siropen

In Nederland hebben wij kraanwater van uitstekende kwaliteit. Waarom zou jouw gast bronwater drinken dat verpakt en vervoerd moet worden in single-use verpakkingen? Stop met deze zinloze verspilling van verpakkingen die je 1 keer gebruikt en daarna weggooit. Met een KRNWTR-tappunt schenk je onbeperkt gefilterd, gekoeld en bruisend water. Dat scheelt inkoop, emballage en afval en het ziet er ook nog eens mooi uit.

Bruisend & gekoeld water uit de regio, tegen lagere kosten & minder voorraad

Draag op een simpele manier bij aan een betere wereld. Serveer voortaan KRNWTR. Zet het op de menukaart en vraag er een eerlijke prijs voor. Want KRNWTR is Lekker, lokaal en duurzaam.

We produceren geen onnodig afval meer, we hoeven geen flessen meer aan te schaffen en vervolgens te koelen. Het water komt gewoonweg uit onze eigen watertap. Hoe mooi is dat. En onze gasten? Die zijn heel enthousiast.

Mooie flessen & karaffen

Onze mooie design glazen flessen zijn verkrijgbaar in 350 en 750 ml, 100% herbruikbaar en vaatwasmachinebestendig.

Waterkoeler, carbonator & waterfilter

We hebben de meest betrouwbare en energiezuinige machine geselecteerd. Door de verwisselbare filter krijgt het water een vollere smaak, een betere bubbel en worden eventuele chemische verontreinigen en bacteriën verwijderd.

Extra lekker met onze huisgemaakte limonadesiropen

KRNWTR+ wordt gemaakt met verse en natuurlijke producten van de beste leveranciers. Zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Alleen wat echt en natuurlijk is mag in KRNWTR+. Er is niks kunstmatig aan. Serveer een heerlijk huisgemaakt drankje.

8 Heerlijke smaken

  • Vlierbloesem 
  • Cranberry-Rozenbottel
  • Sinaasappel 
  • Bessen 
  • Gember-sereh 
  • Kola 
  • Citroen 
  • IJsthee

Bespaar ruimte en kosten

Een KRNWTR-tappunt wordt aangesloten op de waterleiding en is gemaakt van duurzaam gewonnen hout, staal of rvs. Onbeperkt heerlijk gefilterd, gekoeld en bruisend kraanwater. Lekker, lokaal & duurzaam. Dat scheelt geld, opslag, afval en CO2 én het ziet er ook nog eens mooi uit.

Gratis of tegen betaling?

Kaanwater gratis of tegen betaling op tafel zetten? Dat bepaal je uiteraard zelf. Gratis als service, zoals een mandje brood.  Of als een echte consumptie,  zoals Spa rood. Bijvoorbeeld 50 cent per glas, of 2 euro per karaf. Ruim 80 procent van de horecabezoekers is bereid voor KRNWTR te betalen.

Ontvang de KRNWTR-prijslijst:

Met alle informatie over de KRNWTR-tappunten, glaswerk en limonadesiropen. Vul het formulier in en ontvang direct alle informatie.

Jouw naam (*)

Naam onderneming (*)

Jouw e-mail (*)

Telefoon (*)

Vertel ons je vraag of wensen (optioneel):

KRNWTR. Lokaal water met een goed verhaal

Zet kraanwater op de menukaart, naast bronwater. Zo hebben jooww klanten een duidelijke keuze. Dit is ook de plek bij uitstek om de motivatie voor kraanwater of de prijs te communiceren.

Een echt streekproduct
Jouw gasten zijn bereid om te betalen voor KRNWTR, mits het gekoeld is of bruisend en bijvoorbeeld voorzien is van een schijfje citroen of komkommer.

kraanwater-op-menukaart-horeca
KRNWTR_leidingwaterkoeler_Features
MEER INFORMATIE?
CONTACT
OP SCHOOL
IN DE HORECA
OP HET WERK