fbpx
 

KRNWTR in de horeca: lekker water van hier.

unieke watertappunten, stijlvol glaswerk en smaakvolle siropen

In Nederland hebben wij kraanwater van uitstekende kwaliteit. Waarom bronwater serveren dat verpakt en vervoerd moet worden in single-use verpakkingen? Met een KRNWTR-tappunt schenk je onbeperkt gefilterd, gekoeld en bruisend water. Dat scheelt inkoop, emballage en afval. Het smaakt heerlijk en het heeft een goed verhaal.

Naast heerlijk water, bieden wij ook een onderscheidend assortiment van ambachtelijke limonadesiropen aan. Als alternatief voor de verpakking, het transport en de smaakvervlakking van de standaard limonades. Ook lekker lokaal.

Bruisend & gekoeld water uit de regio. Met lagere kosten & minder voorraad

Serveer voortaan plat en bruisend KRNWTR tegen een eerlijke prijs. Zet het op de menukaart en schenk het uit de stijlvolle KRNWTR-flessen of glazen, eventueel met onze siropen voor serious soda. Jouw water wordt een duurzame beleving in plaats van een vervelende kostenpost.

social-enterprise-waterkoelers
green-key-waterkoeler
btn-mobiele-watertappunt-sodabar
We produceren geen onnodig afval meer en we hoeven geen flessen meer aan te schaffen en te koelen. Het water komt gewoon uit onze eigen watertap. Hoe mooi is dat? En onze gasten? Die zijn heel enthousiast.

Waterflessen & karaffen

Tap je eigen water en serveer het uit in prachtige glazen flessen.

 • 2 Maten: 350 en 750 ml. 100%
 • Vaatwasmachinebestendig
 • Ook te bedrukken met eigen logo

Waterkoeler & filter

We installeren de meest betrouwbare en energiezuinige machine en een waterfilter. Door de verwisselbare filter krijgt jouw water een vollere smaak, een betere bubbel en worden eventuele chemische verontreinigen en bacteriën verwijderd. Om de waterkwaliteit constant te houden komen we regelmatig het filter verwisselen.

Serveer eens wat anders. Jouw huisgemaakte limonadesiropen

KRNWTR+ wordt gemaakt met verse en natuurlijke producten van de beste leveranciers. Zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Alleen wat echt en natuurlijk is mag in KRNWTR+. Er is niks kunstmatig aan. Serveer een heerlijk huisgemaakt drankje.

8 Heerlijke smaken

 • Vlierbloesem 
 • Cranberry-Rozenbottel
 • Sinaasappel 
 • Bessen 
 • Gember-sereh 
 • Kola 
 • Citroen 
 • IJsthee

Meer gemak, minder kosten

Met een KRNWTR-tappunt tap je onbeperkt heerlijk gefilterd, gekoeld en bruisend kraanwater. Lekker, lokaal & duurzaam.

 • Geen inkoop van flessenwater
 • Geen opslag van voorraad
 • Geen gesjouw met kratten uit de koeling
 • Geen emballage aan het einde van de avond.

Gratis of tegen betaling?

Kaanwater gratis of tegen betaling op tafel zetten? Dat bepaal je uiteraard zelf. Gratis als service, zoals een mandje brood.  Of als een echte consumptie,  zoals Spa rood. Bijvoorbeeld 50 cent per glas, of 2 euro per karaf. Ruim 80 procent van de horecabezoekers is bereid voor KRNWTR te betalen.

Ontvang de KRNWTR-prijslijst:

Met alle informatie over de KRNWTR-tappunten, glaswerk en limonadesiropen. Vul het formulier in en ontvang direct alle informatie.

Het KRNWTR-concept is maatwerk, wij denken graag mee en passen het concept ook graag voor je aan.

Jouw naam (*)

Naam onderneming (*)

Jouw e-mail (*)

Telefoon (*)

Vertel ons je vraag of wensen (optioneel):

KRNWTR. Lokaal water met een goed verhaal

Zet kraanwater op de menukaart, naast bronwater. Zo hebben jouw klanten een duidelijke keuze. Dit is ook de plek bij uitstek om de motivatie voor kraanwater of de prijs te communiceren.

Een echt streekproduct
Jouw gasten zijn bereid om te betalen voor KRNWTR, mits het gekoeld is of bruisend en bijvoorbeeld voorzien is van een schijfje citroen of komkommer.

kraanwater-op-menukaart-horeca
KRNWTR_leidingwaterkoeler_Features
MEER INFORMATIE?
CONTACT
OP SCHOOL
IN DE HORECA
OP HET WERK