De KRNWTR-watertap. Hét watertapsysteem voor de horeca

Serveer gekoeld, gefilterd en bruisend kraanwater in uw restaurant. En vraag er een redelijke vergoeding voor.

Betrouwbare watertaps met goed bruisend & gefilterd kraanwater en goede service

In Nederland hebben wij kraanwater van zeer hoge kwaliteit. Waarom dan bronwater serveren, dat verpakt en vervoerd moet worden? KRNWTR is een lekker en milieuvriendelijk alternatief. Met een mooi watertappunt voor extra gekoeld & goed bruisend water, schenkt u heerlijk lokaal water. En geserveerd in een mooie karaf of fles, kan je daar zeker € 2,- voor vragen.

Lagere kosten & minder voorraad

Een KRNWTR-tap in de horeca maakt van uw kraanwater, lokaal water van topkwaliteit, onbeperkt beschikbaar tegen lage kosten en met veel minder voorraad. KRNWTR, tafelwater met een goed verhaal. Vraag meer informatie aan >

KRNWTR-waterkoeler-horeca-bruisend

De beste machine voor bruisend water
We hebben de meest betrouwbare en energiezuinige machine geselecteerd. Met A. een aparte in- en uitgang voor bruisend water en B. een aparte in- en uitgang voor gekoeld water. Hierdoor geeft hij van alle geteste machines het beste bruisende water.

waterfilter kraanwater

Kraanwater wordt KRNWTR
Het verwisselbare filter zorgt ervoor dat het water een vollere smaak krijgt, een betere bubbel  en eventuele chemische verontreinigen en bacteriën  worden verwijderd.  Kortom, water van topkwaliteit, gewoon uit de kraan.

We produceren geen onnodig afval meer, we hoeven geen flessen meer aan te schaffen en vervolgens te koelen. Het water komt gewoonweg uit onze eigen watertap. Hoe mooi is dat. En onze gasten? Die zijn heel enthousiast. Ze verlaten het restaurant bovendien met een extra goed gevoel want van elke fles die zij drinken, gaat een gedeelte van de opbrengst naar de Plastic Soup Foundaton.

Gekoeld, gefilterd & bruisend kraanwater schenken? Enkele KRNWTR-tappunten:

watertap-waterkoeler-tafelmodel-horeca-kantoor-bruisend
gekoeld waterkraan-bruisend-kantoor
Waarom een tappunt van KRNWTR?
1. Kosten en voorraad besparend
2. Goed bruisend water
3. Het leukste verhaal
4. De meeste service
5. Meer omzet

KRNWTR. Lokaal water in de horeca met een goed verhaal

Het is vaak de onuitgesproken wens van de klanten om kraanwater te drinken, wanneer ze om ‘water’ vragen. Uit diverse onderzoeken blijkt dat 50 – 60 procent van alle horecabezoekers liever kraanwater drinkt. 

Oncle Jean - Breda

KRNWTR op de menukaart bij Oncle Jean – Breda

Een echt streekproduct
Door KRNWTR op uw menukaart te zetten doet u zonder meer goede zaken als het gaat om klantenbinding. Daarnaast laat u zien dat u trots bent op een streekproduct en bewust bezig bent met duurzaamheid. Bang dat uw omzet daalt? KRNWTR hoeft u niet gratis aan te bieden. Klanten zijn bereid om te betalen voor KRNWTR, mits het gekoeld is of bruisend en bijvoorbeeld voorzien is van een schijfje citroen of komkommer.  

Zet kraanwater op de menukaart, naast bronwater. Zo hebben uw klanten een duidelijke keuze. Dit is ook de plek bij uitstek om uw motivatie voor kraanwater of de prijs te communiceren.

Het drinkwaterysteem wordt o.a. gebruikt door Circl, Vermaat Catering & Landal Greenparks.

KRNWTR-Waterkaraffen-waterflessen

KRNWTR karaffen & flessen
Door kraanwater te serveren uit een KRNWTR karaf of fles, zet u uw statement voor meer duurzaamheid meer kracht bij.

KRNWTR. Hét alternatief voor bronwater in de horeca

We hebben het beste water ter wereld maar maken hier nog te weinig gebruik van in de horeca. Waarom? Een veel genoemde reactie is het verdienmodel. Serveer KRNWTR.

Kraanwater. Gratis of tegen betaling?

Of u kraanwater gratis of tegen betaling op tafel zet, bepaalt u uiteraard zelf. Ziet u het als service, dan doet u het gratis. Maar is het voor u een consumptie zoals een ander, dan kunt u voor de verleende diensten bijvoorbeeld 50 cent per glas, of 2 euro per karaf voor vragen. Ruim 60 procent van de horecabezoekers is bereid onder bepaalde voorwaarden voor kraanwater te betalen. De verschillende mogelijkheden op een rij:

Gratis onder bepaalde voorwaarden; bijvoorbeeld gratis bij andere consumpties en tegen betaling indien er geen andere consumpties genuttigd worden.

Tegen betaling; gangbare prijzen zijn 50 cent voor een glas en 2,50 euro  per karaf of fles water.

Waterabonnement; u kunt een KRNWTR-abonnement op de kaart zetten. Per tafel heeft men voor een vaste prijs de hele avond recht op KRNWTR. Bijvoorbeeld voor 5 euro.

“Bij Moio zetten we KRNWTR met trots op tafel. We vragen €2,50 voor een liter KRNWTR met 4 glazen. De reacties zijn heel positief. Goed initiatief  en mooie presentatie.” – Ube van der Zee, eigenaar Moio Beach

kraanwater horeca concept

“KRNWTR creëert een bewustwording die verder gaat dan de duurzaamheid van kraanwater alleen.” – Citaat uit Juryrapport Duurzaamste Merk van Nederland

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
MEER KRNWTR?
CONTACT
WEBSHOP
OP SCHOOL
IN DE HORECA
OP HET WERK