KRNWTR+ watertapsysteem. Duurzaam tafelwater voor de horeca met bijzonder limonades. Alles lokaal

“Met KRNWTR gaan we zoveel mogelijk de verspilling van plastic tegen. En het water is ook nog eens hartstikke lekker!’ – General Manager Francis Windt, Mercure Amsterdam.

⇒ Lagere kosten & betere marge

⇒ Minder voorraad & handling

⇒ Beter voor het milieu

⇒ Gefilterd, gekoeld & bruisend

⇒ Gewaardeerd door gasten

kraanwater-op-menukaart-horeca

Drinkwater tapsysteem (huur) voor restaurants, hotels en cafés

Waarom bronwater serveren dat verpakt en vervoerd moet worden in single-use verpakkingen? Een glazen fles bronwater uit de fabriek stoot evenveel co2 uit als een autoritje van drie kilometer. Dit is vooral te wijten aan de productie van het glas, het proces van bottelen en het transport van en naar de horeca toe. Met een duurzame KRNWTR-waterkoeler schenk je onbeperkt lokaal gefilterd, gekoeld en bruisend water. Je vraagt er een redelijke vergoeding voor (bijv. €2.50 per persoon voor onbeperkt KRNWTR+), want het wordt o.a. extra gefilterd en 5% gaat naar initiatieven die de Plastic Soep verminderen. KRNWTR+ smaakt heerlijk, heeft een duurzaam verhaal en het scheelt inkoop, emballage en afval.

KRNWTR-watertappunt-tower
Siropenbar_met_waterkoeler
Leidingwaterkoeler-bruisend-original
watertappunten-waterkoelers-bij-v1

Verdienmodel voor lokaal gebotteld water

Met een KRNWTR-tappunt tap je onbeperkt heerlijk extra gefilterd, gekoeld en bruisend water uit je eigen bron. Lekker, lokaal & duurzaam.

 • Geen inkoop van flessenwater
 • Geen opslag van voorraad
 • Geen gesjouw met kratten uit de koeling
 • Geen emballage aan het einde van de avond
 • Inclusief donatie aan initiatieven die de Plastic Soup verminderen

KRNWTR+ op de menukaart

Serveer voortaan extra gefilterd plat en bruisend KRNWTR tegen een eerlijke prijs (€ 2-€4). Zet kraanwater op de menukaart en schenk het uit stijlvolle KRNWTR-flessen of karaffen. Zorg dat je duidelijk communiceert waarom je KRNWTR schenkt en waarom je hier een bijdrage voor vraagt (voor minder Plastic Soup). Gasten waarderen het.

KRNWTR-glaswerk-flessen-karaffen

Waterflessen & karaffen

Tap je eigen water en serveer het in stijlvolle glazen flessen.

 • 2 Maten: 350 en 750 ml.
 • 100% Vaatwasserbestendig
 • Te bedrukken met eigen logo

Waterkoeler & waterfilter

We installeren de meest betrouwbare en energiezuinige waterkoeler (met aanpasbare capaciteit) en een waterfilter. Door de water filter krijgt jouw water een vollere smaak, een betere bubbel en worden eventuele chemische verontreinigen en bacteriën tot 0,2 mu verwijderd. Deze waterfilter (capaciteit +/- 10.000 liter) wordt jaarlijks door ons vervangen.

- We produceren geen onnodig afval meer en hoeven geen flessen meer aan te schaffen en te koelen. Het water komt gewoon uit onze eigen watertap. Hoe mooi is dat? En onze gasten? Die zijn heel enthousiast.- Cees Vogel, F&B manager
Biologische-krnwtr-siropenbar

Serveer eens wat anders. Jouw huisgemaakte limonadesiropen

KRNWTR+ wordt gemaakt met verse en natuurlijke producten van de beste leveranciers. Zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Alleen wat echt en natuurlijk is mag in KRNWTR+. Er is niks kunstmatig aan. Serveer een heerlijk huisgemaakt drankje.

8 Heerlijke smaken

Vlierbloesem  Cranberry-Rozenbottel Sinaasappel  Bessen  Gember-sereh  Kola  Citroen  IJsthee

Vrijblijvende offerte of informatie ontvangen (in 1 minuut):

Alle informatie over de KRNWTR-tappunten & andere producten. Het KRNWTR-concept is maatwerk, wij denken graag met je mee!

  Jouw naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoon (*)

  Bedrijfsnaam (*)

  Aantal zitplaatsen

  Omschrijf je wens zo duidelijk mogelijk:

  Waterkoeler-leidingwater-features