De KRNWTR-waterkoeler & carbonator. Hét watertapsysteem voor de horeca

In Nederland hebben wij kraanwater van uitstekende kwaliteit. Waarom zou jouw gast bronwater drinken dat verpakt en vervoerd moet worden in single-use verpakkingen? Stop met deze zinloze verspilling van verpakkingen die je 1 keer gebruikt en daarna weggooit. Met een KRNWTR-tappunt schenk je onbeperkt gefilterd, gekoeld en bruisend water. Dat scheelt inkoop, emballage en afval en het ziet er ook nog eens mooi uit.

Bruisend & gekoeld water uit de regio, tegen lagere kosten & minder voorraad

Draag op een simpele manier bij aan een betere wereld. Serveer voortaan KRNWTR. Zet het op de menukaart en vraag er een eerlijke prijs voor. Want KRNWTR is Lekker, lokaal en duurzaam. Vraag meer informatie aan >

Gekoeld, gefilterd & bruisend kraanwater schenken? Enkele KRNWTR-tappunten:

KRNWTR-Tap-Horeca-Waterkoeler
watertap-waterkoeler-tafelmodel-horeca-kantoor-bruisend
Watertappuntsysteem-waterkoeler-bruisend-horeca
We produceren geen onnodig afval meer, we hoeven geen flessen meer aan te schaffen en vervolgens te koelen. Het water komt gewoonweg uit onze eigen watertap. Hoe mooi is dat. En onze gasten? Die zijn heel enthousiast.
KRNWTR-waterkoeler-horeca-bruisend

Waterkoeler voor bruisend water
We hebben de meest betrouwbare en energiezuinige machine geselecteerd. Met A. een aparte in- en uitgang voor bruisend water en B. een aparte in- en uitgang voor gekoeld water. Hierdoor geeft hij van alle geteste machines het beste bruisende water.

waterfilter kraanwater

Waterfilter voor KRNWTR
Het verwisselbare filter zorgt ervoor dat het water een vollere smaak krijgt, een betere bubbel  en eventuele chemische verontreinigen en bacteriën  worden verwijderd.  Kortom, water van topkwaliteit, gewoon uit de kraan.

Waarom een tappunt van KRNWTR?
1. Kosten en voorraad besparend
2. Goed bruisend water
3. Het leukste verhaal
4. De meeste service
5. Meer omzet

KRNWTR. Lokaal water in de horeca met een goed verhaal

Het is vaak de onuitgesproken wens van de klanten om kraanwater te drinken, wanneer ze om ‘water’ vragen. Uit diverse onderzoeken blijkt dat 50 – 60 procent van alle horecabezoekers liever kraanwater drinkt. 

Oncle Jean - Breda

KRNWTR op de menukaart

Een echt streekproduct
Door KRNWTR op uw menukaart te zetten doet u zonder meer goede zaken als het gaat om klantenbinding. Daarnaast laat u zien dat u trots bent op een streekproduct en bewust bezig bent met duurzaamheid. Bang dat uw omzet daalt? KRNWTR hoeft u niet gratis aan te bieden. Klanten zijn bereid om te betalen voor KRNWTR, mits het gekoeld is of bruisend en bijvoorbeeld voorzien is van een schijfje citroen of komkommer.  

Zet kraanwater op de menukaart, naast bronwater. Zo hebben uw klanten een duidelijke keuze. Dit is ook de plek bij uitstek om uw motivatie voor kraanwater of de prijs te communiceren.

De KRNWTR-waterkoelers worden o.a. gebruikt door Circl, Vermaat Catering & Landal Greenparks.

waterkaraffen-kraanwater-bedrijven-horeca

Waterkaraffen & flessen
Door kraanwater te serveren uit een KRNWTR karaf of fles, wordt het verhaal verteld en stijgt de waardering.

Vraag de KRNWTR-pdf voor de horeca aan:

Naam (*)

E-mail (*)

Telefoon (*)

Naam onderneming (*)

Jouw bericht (*)

Hét alternatief voor bronwater in de horeca

Bronwater of kraanwater serveren? KRNWTR, een verdienmodel voor duurzaam gekoeld en bruisend water.

Extra lekker met onze serieuze limonadesiropen

biologische-limonadesiroop

Gratis of tegen betaling?

Kaanwater gratis of tegen betaling op tafel zetten? Dat bepaal je uiteraard zelf. Gratis als service, zoals een mandje brood.  Of als een echte consumptie,  zoals Spa rood. Bijvoorbeeld 50 cent per glas, of 2 euro per karaf. Ruim 80 procent van de horecabezoekers is bereid voor KRNWTR te betalen. De verschillende mogelijkheden op een rij:

Gratis onder bepaalde voorwaarden; bijvoorbeeld gratis bij andere consumpties en tegen betaling indien er geen andere consumpties genuttigd worden.

Tegen betaling; gangbare prijzen zijn € 0,50 voor een glas en € 2,50 per karaf of fles water.

Waterabonnement; zet een KRNWTR-abonnement op de menukaart. Per tafel heeft men voor een vaste prijs de hele avond recht op KRNWTR. Bijvoorbeeld voor € 3,50.

“Bij Moio zetten we KRNWTR met trots op tafel. We vragen €2,50 voor een liter KRNWTR met 4 glazen. De reacties zijn heel positief. Goed initiatief  en mooie presentatie.” – Ube van der Zee, eigenaar Moio Beach

kraanwater horeca concept

“KRNWTR creëert een bewustwording die verder gaat dan de duurzaamheid van kraanwater alleen.” – Citaat uit Juryrapport Duurzaamste Merk van Nederland

MEER INFORMATIE?
CONTACT
WEBSHOP
OP SCHOOL
IN DE HORECA
OP HET WERK