CROWDFUNDING
GESTART! 

Word mede-eigenaar.
Schrijf je hieronder in voor meer info!

Schrijf je in voor de equity crowdfunding campagne: KRNWTR+ | Zereau Drinks

Wij zijn aan het crowdfunden om nog meer impact te kunnen maken! Zodat er voor 2030 in Europa drastisch minder verpakt water en frisdrank wordt gedronken. En jij kunt mede-eigenaar worden. Dat kan al vanaf €20,-

Sluit jij je ook aan bij onze missie? 

  Jouw naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoon (*)

  Jouw bericht (optioneel):

  Veelgestelde vragen

  1. Wat is crowdfunding

  Crowdfunding betekent dat meerdere mensen, vaak particulieren, samen een financiering mogelijk maken. Crowdfunding is een manier om voldoende geld te verzamelen om een project te kunnen starten en financieren. Het idee is dat je met veel kleine investeerders, een kapitaal bij elkaar brengt om een bepaald project te kunnen starten of doel te bereiken. In dit geval gaat het om de funding van de groei en impact van Zereau Drinks | KRNWTR+.

  2. Hoe werkt crowdfunding?

  Er zijn verschillende platformen waarop ondernemers hun campagne aan kunnen bieden. Vooraf vindt er vaak een strenge selectie plaats en investeerders die in projecten investeren wordt meestal een marktconforme rente of vergoeding geboden. Het platform regelt de rest.

  Je kan je inschrijven op het platform, een paar controle vragen beantwoorden om de risico’s goed te snappen, en vervolgens kan je investeringen starten via het platform.

  3. Hoe werkt crowdfunding via Seedrs?

  Wij werken via het platform Seedrs. Seedrs is opgericht in 2012 en is een van de grootste crowdfunding platformen ter wereld gericht op aandelen. Naast de investering in reguliere crowdfunding-campagnes kan er op de secondary market worden gehandeld in aandelen. Bij Seedrs koop je dan dus werkelijk aandelen van het bedrijf.

  Seedrs vindt dat een investeerder die kleine bedragen investeert net zoveel bescherming en rechten zou moeten hebben als een investeerder die grote bedragen investeert in bedrijven. Het is daarom mogelijk om met een kleine inleg te starten als investeerder. Hiermee biedt Seedrs een tussenvorm tussen beleggen in aandelen, business angel-investeren of reguliere crowdfunding in.

  https://help.SEEDRS.com/en/collections/165826-SEEDRS-basics-what-you-need-to-know

  4. Waarom Seedrs?

  In Nederland bestaan nog niet veel platforms voor equity-crowdfunding. Door equity-crowdfunding zet je het geld vast, je weet niet wanneer je je geld weer terug krijgt, want je kunt niet zomaar de aandelen verkopen. Seedrs lost dit probleem op met een eigen Secondary Market binnen het platform. Hier kunnen investeerders hun aandelen aanbieden.

  5. Welke vorm van crowdfunding wordt hier aangeboden?

  Het Seedrs platform stelt alle soorten investeerders in staat om te investeren in bedrijven waarin ze geloven en delen in hun succes. Investeringen in de Zereau Drinks campagne worden omgezet naar aandelen die een eigendomsbelang in ons bedrijf vertegenwoordigen.

  Investeerders kopen aandelen in het bedrijf Zereau Drinks om Zereau Drinks te laten groeien en mogelijk geld te kunnen verdienen door middel van toekomstige dividenden (een deel van de winst) of door uiteindelijk hun aandelen te verkopen (op het Seedrs-platform).

  6. Waarom moet ik zoveel vragen beantwoorden?

  Investeren in startende en op groei gerichte bedrijven kan zeer lonend zijn, maar brengt zeker een aantal risico’s en uitdagingen met zich mee. De keuze om te te investeren in bedrijven die op Seedrs worden weergegeven, hebben vijf belangrijke overwegingen en het is belangrijk deze te kennen en te accepteren:
  https://www.Seedrs.com/pages/risk-warnings

  7. Wat is het tax identification number?

  Het tax identification number dat gevraagd wordt is je BSN nummer. 

  8. Hoe kan je investeren?

  We zijn nu in de pre-launch, hiervoor kan je je aanmelden.

  De campagne is nu open voor de pre-registered investeerders in een private launch. En vanaf half oktober voor iedereen.

  • Om te kunnen investeren, wordt er eerst een account aangemaakt.
  • Je kan een account aanmaken via de pagina www.seedrs.com/zereaudrinks

  Om te beleggen kies je het bedrag en betaal je de investering veilig via je credit card.

  9. Waarom zou ik investeren?

  Zie je het plan dat Zereau Drinks en KRNWTR+ presenteren als iets waar je enthousiast van wordt? Door te investeren help je mee aan de verwezenlijking ervan.

  Door aandelen van dit bedrijf te kopen help je met het waarmaken van hun missie: het bedrijf kan met eigen vermogen doorbouwen en het verschil maken. Als het bedrijf groeit en in waarde toeneemt, heb je een leuk rendement. Want als mede-eigenaar deel je mee in de toekomstige winst en de waardestijging. Maar investeer nooit puur om het rendement. Kijk wat bij je past. Waar je enthousiast van wordt en waar je in gelooft. Aandelen zijn risicovoller dan leningen als de resultaten tegenvallen.

  Wil jij investeren in een wereld zonder verpakkingen en transport van water en frisdrank? Dit is je kans om met ons mee te groeien.

  10. Welk bedrag moet ik minimaal investeren?

  Dat verschilt per campagne. Bij Zereau Drinks word je al vanaf €20,- mede-eigenaar. Er zijn ook investeerders die meer investeren. Elke investering is welkom en draagt bij aan onze missie. Samen komen we verder.

  11. Waarom een nieuwe naam Zereau Drinks?

  KRNWTR+ heeft een nieuwe naam in het leven geroepen: Zereau Drinks.
  Deze naam staat dichtbij ons, aangezien wij ons inzetten voor een movement die gaat voor #zereauwaste. In Nederland zullen KRNWTR+ en Zereau Drinks voorlopig naast elkaar bestaan. Voor onze internationale activiteiten, want die zijn er, gebruiken wij Zereau Drinks. Zereau Drinks is beter uit te spreken in het Engels en geeft ook aan dat we niet alleen het duurzame alternatief voor water zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe naam ons gaat helpen op weg naar nog meer impact!

  Onze ambitie
  KRNWTR+ is hard gegroeid en zit bomvol ambitie. Voor 2030 willen wij 30 miljoen flesjes besparen. Om deze impact te realiseren is er simpelweg meer geld nodig voor het produceren van onze tappunten.

  12. Ik heb een pers- of mediaverzoek, hoe kom ik in contact?

  Mail ons op info@zereaudrinks.com en we helpen je graag verder.