WeTapWater en krnwtr steunen Hoe Schoon is Jouw Strand Dag op 22 september

Op 22 september slaan cast van de musical The Little Mermaid, Stichting De Noordzee en WeTapWater de handen ineen om het strand bij Wijk aan Zee schoon te maken. Ook jij kunt je nog inschrijven, waardoor je ook kans maakt op mooie prijzen, zoals de nieuwste iPad, een exclusief VIP pakket van de musical en onze mooie krnwtr drinkflessen.

WeTapWater en Stichting de Noordzee
De Hoe Schoon is Jouw Strand Dag is de eerste keer dat we samenwerken met Stichting de Noordzee. Onze focus ligt sinds de oprichting van WeTapWater bij het terugdringen van afval door plastic in Nederland (en Belgiƫ). Dat doen we al op verschillende manieren, maar we verbinden ons graag aan een organisatie die structurele bijdrage levert aan een project waar wij volledig achter staan: een schonere Noordzee! Wij gaan ervan uit dat deze dag het begin wordt van een langdurige samenwerking.

krnwtr flesjes winnen, verdienen of krijgen!
Stichting de Noordzee verloot 25 krnwtr drinkflesjes onder alle fans van hun facebookpagina. De winnaars worden via facebook bekend gemaakt. Ook willen wij de beste opruimers van het strand belonen met een krnwtr drinkfles. We verloten meer dan 50 drinkflessen onder de deelnemers. We zullen er drie laten signeren door de hoofdrolspelers van de musical! Deze worden op 22 september per opbod verkocht. De opbrengst gaat uiteraard integraal naar Stichting de Noordzee.

Hoe wat waar?
22 september, vanaf 11 uur bij het Strandhuis in Wijk aan Zee.


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Geen reactie's

Geef een reactie