De bruisende watertap voor de horeca

Onbeperkt lekker water met meer marge en veel minder afval en gedoe.

Met KRNWTR+ zeg je dag tegen zinloze verpakkingen, de glasbak, statiegeld en onnodig vervoer. En tap je extra gefilterd water in z’n zuiverste vorm. Gekoeld. Bruisend. Of met een smaakje?

De bruisende watertap voor de horeca

Onbeperkt lekker water met meer marge en veel minder afval en gedoe.

Met KRNWTR+ zeg je dag tegen zinloze verpakkingen, de glasbak, statiegeld en onnodig vervoer. En tap je extra gefilterd water in z’n zuiverste vorm. Gekoeld. Bruisend. Of met een smaakje?

Enkele tevreden gebruikers van onze watertappunten:

Banner-klanten-horeca-amsterdam
krnwtr-waterkoeler-kantoor-klanten
Klanttevredenheid

Lekker tafelwater serveren kan veel eenvoudiger

Met de KRNWTR+ waterkoelers voor de horeca bespaar je op inkoop en opslag van flesjes en blikjes water. Scheelt handling, gedoe en statiegeld. Vers uit jouw eigen tap, in een mooie fles met jouw eigen logo, voor een vaste all-in prijs per maand. Onbeperkt gefilterd, gekoeld en bruisend tafelwater. En maak je eigen volwassen limonades met onze 100% natuurlijke siropen.

Bruisende watertap voor de horeca
Je bespaart geld

Onbeperkt heerlijk gefilterd, gekoeld en bruisend zuiver water. Een vast inkoopbedrag aan water, ongeacht hoeveel je tapt. Hogere marges dan flessenwater.

je hebt minder handling

Geen opslag en geen emballage meer. Geen gesjouw meer met kratjes. Geen flessen water meer in de koeling zetten. Geen gedoe met statiegeld op blikjes of flesjes.

is beter voor het milieu

Waarom flessen water uit het buitenland inkopen als je lekker en extra gefilterd water uit jouw eigen bron kunt serveren? Dat scheelt verpakking (afval) en transport. 5% van onze winst naar initiatieven die de plasticsoep verminderen(CO2).

Lekker water en heerlijke natuurlijke limonades

Met 15% van onze ambachtelijke limonadesiropen , aangevuld met 85% gefilterd KRNWTR+, maak je jouw eigen natuurlijke limonade. Lekkerder, gezonder en met minder verspilling.

Gebruikers over onze tappunten:

“Minder handling en gasten zijn enthousiast”

“We produceren geen onnodig afval meer en hoeven geen flessen meer aan te schaffen en te koelen.Het water komt gewoon uit onze eigen watertap. Hoe mooi is dat? En onze gasten? Die zijn heel enthousiast.

Cees Vogel, F&B manager Vermaat

“We kunnen het voor een fijne prijs aanbieden.”

Wij verkochten eerst San Pellegrino, omdat we enkel Italiaanse producten wilden verkopen. Echter moesten we veel vragen voor een fles, wat niet goed in ons concept past. Nu hebben we een KRNWTR+ watertappunt op 3 van onze locaties. Hier zijn wij erg tevreden mee! Het water kunnen wij nu voor een fijne prijs aanbieden aan onze gasten.

 

Restaurantketen Renato’s

“Het bespaart ons een hoop gedoe.”

Door het installeren van het tappunt blijft ons een hoop gedoe bespaard. Zo moesten we eerst flessenwater bestellen, uitpakken, opslaan, koelen, en weggooien. Dit kostte veel tijd en dus geld. KRNWTR+ wordt gewaardeerd door onze gasten en er hoeven geen flessen gebotteld water getransporteerd en vervoerd te worden. Een win-win situatie.

Landal Greenparks

Ontdek ook onze tappunten voor restaurants en hotels

Met de KRNWTR+ tappunten verminder je niet alleen de zinloze verspilling van single-use waterflessen en blikjes, maar ook handling en kosten!
We hebben diverse modellen waterdispensers. Dus zeker weten ook een model voor jou!

Eenvoudig te installeren

Al jouw frisse dranken uit 1 tap

Voor kleine en grote bedrijven.

Onbeperkt water, voor een vaste prijs per maand

Extra gefilterd

Onze waterfilter filtert 99,999% van alle ongewenste stoffen: zoals microplastics, medicijnresten en ongewenste bacteriën. En zorgt voor een betere smaak.

Stijlvolle waterflessen

Onze stijlvolle en stevige waterflessen zijn van glas of rvs. Gemaakt om te hervullen. Eenvoudig te personaliseren met jullie bedrijfslogo.

Natuurlijke siropen

Met onze ambachtelijke limonadesiropen maak je jouw eigen natuurlijke limonade. Lekkerder, gezonder en met minder verspilling.

Veelgestelde vragen:

Wat heb ik nodig om een KRNWRT+ tappunt te installeren?

 • Watertoevoer (3/4 wasmachinekraan).
 • Een 230V wandcontactdoos.
 • Ruimte om het watertappunt te plaatsen. Inclusief 10cm ventilatie ruimte rondom.

Wat is de levertijd van een KRNWTR+ tappunt?

Na betaling en indien aan plaatsingsvoorwaarden voldaan, is de doorlooptijd 4 weken.

Hoe worden jullie limonadesiropen gemaakt en welke smaken zijn er?

De KRNWTR+ limonadesiropen worden gemaakt met verse en natuurlijke producten van de beste leveranciers. Zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.  Alleen wat echt en natuurlijk is mag in KRNWTR+. De siropen worden door cocktailmakers gewaardeerd vanwege de verfijnde smaak. Siroop plus water uit de tap. Dat scheelt weer flink wat vrachtwagenkilometers.

Onze ambachtelijke siroopsmaken:

 • Cranberry Rozenbottel
 • Bessen
 • Citroen
 • Vlierbloesem
 • Gember Sereh
 • IJsthee
 • Vlierbes Klaproos
 • Zwarte Bes
 • Rozemarijn
 • Duindoorn

KRNWTR+ is een social enterprise. Wat betekent dat?

Social enterprises zijn bedrijven die ondernemen vanuit een drive om goed te doen voor de wereld. Ze verdienen geld aan producten en diensten die een positieve maatschappelijke impact creëren. KRNWTR+ is in 2010 opgericht om flessenwater te stoppen door een duurzaam alternatief, het KRNWTR+ tappunt: dat scheelt afval en co2.

Hoeveel kunnen jullie besparen aan kosten?

In vergelijking met flessenwater en blikjes fris is een KRNWTR+ tappunt ook nog eens een stuk goedkoper. Zo bespaar je niet alleen op handling, afval en CO2, maar bespaar je ook geld. Dit bedrag kan op jaarbasis al snel hoog oplopen. Des te meer collega’s, des te meer je bespaart.

Bereken nu wat jullie kunnen besparen!

100
Inkoop aantal waterflessen per maand
0.75
Jouw Inkoopprijs van flessenwater per 0,7 liter
Bespaar per mnd. tot€ 
watertap-horeca-tapzuil

Brochure of offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en ontvang geheel vrijblijvend alle gewenste informatie over onze KRNWTR+ tappunten en andere producten.

KRNWTR+ Brochure Horeca

Hoeveel water verbruiken we