Maak water drinken aantrekkelijk met een KRNWTR+ watertappunt op school

Stimuleer een gezonde leefstijl voor jongeren én verminder het gebruik van plastic waterflesjes met een robuust watertappunt op school.

waterdispenser_op_school
Water is goed voor het geheugen

De kans is groot dat kinderen die veel calorierijke frisdranken nemen, op latere leeftijd overgewicht krijgen.

Studenten presenteren beter

Onderzoekers concluderen dat studenten die tijdens een examen kraanwater drinken, 10% beter presteerden dan studenten die geen water drinken.

Frisdrank_overgewicht

Een uitdroging van het lichaam van slechts 2% leidt al tot moeite met je korte termijn geheugen en je focus op je computerscherm.

KRNWTR+ watertappunt_buiten_openbaar_scholen

Een watertappunt op school

Voor scholieren is een watertappunt op school ideaal. Vaak moeten ze nu naar het toilet voor het vullen van hun waterfles. Dit is niet hygiënisch en vaak passen de flesjes niet onder de kraan.

Uit ervaring blijkt dat er meer water wordt gedronken door het plaatsen van een zichtbaar en mooi watertappunt op school. Zo stimuleer je het drinken van (lokaal) water.

Een win-win situatie dus: een watertappunt zorgt ervoor dat er minder frisdrank wordt gedronken én jullie school gaat het gebruik van plastic waterflesjes tegen. Dat is lekker duurzaam en gezond!

Enkele modellen voor een watertappunt op school

Waterkoeler_tafelmodel_Rvs_Tapzuil

KRNWTR+ Tapzuil

muurtappunt

KRNWTR+ Muurtappunt (gerecycled plastic)

KRNWTR+ watertappunt_buiten_openbaar_scholen_sportclubs

KRNWTR+ Buitentappunt

RVS_fles_op_school

Een gezonde leefstijl op school

De school heeft een grote invloed op het leven van jongeren. Een gezond aanbod van eten en drinken op scholen biedt een goede basis voor een gezonde leefstijl. Het is dan ook belangrijk dat het drinken van water op school wordt gestimuleerd. Vele scholen ging je voor.

Ook een watertappunt op school? Vraag hier onze brochure aan.

Akkoord Gezonde Voeding op Scholen

KRNWTR+ is ondertekenaar van het Akkoord Gezonde Voeding op Scholen (2021 – 2025), beheerd door JOGG (Jongeren op Gezonde Gewicht). Met onze watertappunten maken wij het drinken van water op school aantrekkelijk en gemakkelijk.

Zo dragen wij bij aan een gezonde leefstijl met:

  • Betere concentratie
  • Meer energie
  • Gezonder gewicht
  • Positievere houding
  • Beter gebit
Gezonde_voeding_op_school

Duurzaam water drinken met hervulbare waterflessen

KRNWTR+ heeft een missie: het gebruik van plastic waterflesjes tegengaan om zo de plasticsoep te verminderen. Met een watertappunt en hervulbare flessen kan iedere leerling op jouw school lekker duurzaam drinken. Zo besparen jullie samen heel wat plastic waterflesjes, en onnodige transport kilometers…

Meer weten over onze duurzame RVS waterflessen?

RVS_flessen

Watertappunt kopen?

Naast dat je met een KRNWTR+ tappunt bijdraagt aan het stimuleren van een gezonde leefstijl voor jongeren, draag je ook bij aan een betere wereld. Meer weten over een tappunt op school of wil je een watertappunt kopen? Vul onderstaand formulier in en ontvang geheel vrijblijvend een brochure. Inclusief alle informatie over onze KRNWTR+ tappunten en andere producten. 

KRNWTR+ Brochure School

Drinkwaterkoeler_waterdispenser_Tapzuil