KRNWTR Waterkoeler bij ’t Koffiehuisje

’t Koffiehuisje is een espressobar met een warm hart in het historische Philipsdorp te Eindhoven. Je kunt bij er terecht voor ontbijt, lunch, verse sapjes, lekkers en koffie natuurlijk! Sinds kort hebben we onze KRNWTR Waterkoeler bij ze geïnstalleerd.

Duurzaamheid en ’t Koffiehuisje
Als je in ’t Koffiehuisje komt dan zie je dat ze duurzaam bezig zijn. “Wij proberen ons steentje bij te dragen aan verduurzaming in de kleine dingen. Zo hebben we een lokale leverancier in vers, gebruiken we zo min mogelijk wegwerpartikelen zoals papieren handdoekjes en hebben we een zuinige en milieuvriendelijke oplossing voor de afwas,” vertelt Thyrza Brand.

Kraanwater in de horeca
Voor veel ondernemers is kraanwater een obstakel, maar niet bij ’t Koffiehuisje. Bij het Koffiehuisje krijgen gasten altijd een glas water van het huis om het bezoek goed mee te beginnen en als dorstlesser bij een goede kop koffie. “Kraanwater is hier in Brabant al bijzonder zuiver, maar er gaat natuurlijk niets boven een glas getapt, gekoeld én gefilterd water.”

Waarom KRNWTR?
’t Koffiehuisje heeft speciaal voor KRNWTR gekozen. “KRNWTR investeert in duurzame waterprojecten, wat ons zeker een stuk verder over de streep heeft getrokken om over te stappen op een tappunt.

Gasten zijn blij verrast wanneer we bij binnenkomst een glaasje water op tafel zetten. Het tappunt brengt een stukje meer beleving naar de gast toe en ze waarderen het gekoelde water zeker.

Wat zijn de voordelen van een KRNWTR waterkoeler?
Het grootste voordeel voor ons is dat wij de gast snel en gemakkelijk een gekoeld glas water aan kunnen bieden. Daarnaast gebruiken wij ons bruiswater tappunt om heerlijke limonades mee te maken. Meer info over de KRNWTR watertap in de horeca!

Bezoek ’t Koffiehuisje!
De Jonghlaan 32
5616 LB Eindhoven

http://koffiehuisjeeindhoven.nl/

Geen reactie's

Geef een reactie