KRNWTR-waterkoeler-in-de-horeca-Restaurant-wijn

Restaurant &WIJN & KRNWTR

Bij Restaurant &WIJN werken ze zoveel mogelijk met lokale, duurzame en biologische producten. De samenwerking met meer dan 15 lokale ondernemers, laat dit bijvoorbeeld zien. De lokale ondernemers maken elkaar zo groter maken en ze zoeken en zorgen voor het beste voor elkaar. Een KRNWTR Waterkoeler voor in de horeca mocht daarom niet ontbreken. Anneke Roorda, eigenaar van Restaurant &Wijn vertelt;
Over &Wijn
“Wij serveren dagelijks wisselende, kleine gerechten voor een vaste prijs van €7,00. Onze wijnen verkopen wij voor de winkelprijs, met een vaste opslag van €15, zodat onze gasten geweldige wijnen kunnen drinken voor een heel betaalbare prijs.”
Water bij  de Wijn
“Bij ontvangst zetten we een karaf KRNWTR op tafel, zodat de gast naast zijn drankje voldoende water heeft. Gasten reageren daar heel erg positief op en zijn vaak aangenaam verrast dat we ook KRNWTR mét bubbels kunnen serveren.”
KRNWTR &Wijn
“We hebben bewust gekozen voor een KRNWTR-tappunt in de horeca om de discussie rond kraan- of mineraalwater te voorkomen. Daarnaast vinden we het gastvrij om onze gasten gratis water te serveren. Ook het voorkomen van de milieubelasting die flesjes mineraalwater met zich meebrengen vinden we een heel positief gevolg van de KRNWTR-tap. De uitstraling en de filosofie van krnwtr is de reden om met hen te kaan werken. Gasten proberen vaak de naam uit te spreken, wat veel hilariteit met zich meebrengt. Al met al is het voor ons een goede keuze geweest om met KRNWTR in zee te gaan en zijn we erg tevreden.”
Geen reactie's

Geef een reactie