KRNWTR+ waterkoeler bij Mercure Amsterdam City

Ben Breekveldt, Management Assistant bij Mercure

Mercure vind je over de hele wereld en met 800 hotels in 62 landen is het de een na grootste Accor brand. Bij Mercure zorgen we voor onze gasten en de planeet. Daarom is Mercure Hotel Amsterdam City een samenwerking aangegaan met KRNWTR, voor onbeperkt gefilterd, gekoeld & bruisend water, zonder afval en transport.

Sinds december 2019 staat het eerste KRNWTR-tappunt in de lobby van Mercure Amsterdam City en Ben Breekveldt, Management Assistant & Duurzaamheid Coördinator bij Mercure is hier razend enthousiast over. 

“We hadden voorheen twee waterdispensers in de lobby staan, maar die moesten telkens bijgevuld worden. Per dispenser kon je ongeveer 8 flesjes vullen en wanneer in de zomer de lobby volstond met mensen die water nodig hadden gaf dat logistieke uitdagingen. Er moest dus een andere oplossing komen waarbij we uiteindelijk voor KRNWTR hebben gekozen. Een goede prijs/kwaliteitverhouding en fijn voor de planeet.

Gasten en medewerkers zijn blij met de nieuwe oplossing. Het tappunt staat op een mooie plek in de lobby, we hoeven geen dispensers meer bij te vullen en medewerkers kunnen zich daardoor helemaal richten op hun gasten.

Ik zou KRNWTR zeker aanbevelen. Het ziet er fantastisch uit past goed bij ons duurzame beleid.”

KRNWTR-waterkoeler-hotel-mercure

Vraag een vrijblijvende KRNWTR+ offerte aan:

Inclusief alle informatie over de KRNWTR-tappunten & andere producten.Vul het formulier in en ontvang geheel vrijblijvend, binnen 1 werkdag, jouw offerte op maat.

  Jouw naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoon (*)

  Bedrijfsnaam (*)

  Aantal gebruikers

  Omschrijf je wens zo duidelijk mogelijk:

  No Comments

  Post A Comment