Download de kraanwater in de horeca-app. Gratis >>

Met de hulp van bijna 20.000 facebook-fans heeft KRNWTR een app ontwikkeld voor kraanwater in de horeca. Je kunt de app gratis downloaden (Iphone en Adroid). Kraanwater is het drankje van 2013: kraanwater is lekker, gezond en milieuvriendelijk. Ruim 90% van de horeca gasten die om water vragen, bedoelen kraanwater. Toch is het niet vanzelfsprekend om in iedere horecazaak een karaf kraanwater te bestellen. Gesteund door bijna 20.000 Facebook-fans van kraanwater in de horeca en een gloednieuwe app moet hier verandering in komen.

Available-at-APP-StoreAvailable-on-Google-Play

karaf-horeca

Een app voor kraanwater in de horeca

Tom Niekamp van KRNWTR licht toe: “Via de app kun je het kraanwaterbeleid eenvoudig beoordelen. Een groen glas staat voor gratis of tegen een redelijk bedrag. Als het je veel moeite heeft gekost of als je het te duur vond, geef je een oranje glas en een rood glas staat voor geen kraanwater. Met deze simpele rating beloon de ondernemer die het goed doet met een compliment en stimuleer je de ondernemer die het geen kraanwater schenkt om het wel te doen.”

Mede mogelijk gemaakt door 20.000 facebookfans
Tetsuro Miyazaki van KRNWTR: “De app is volledig via crowdfunding gefinancierd door Facebook-fans en andere sympathisanten. Crowdfunding is het bewijs voor een groot draagvlak voor de app. Andere partners voor ontwikkeling zijn ASN Bank, Dinnersite.nl en waterbedrijven WML, Brabant Water, Vitens en Waterbedrijf Groningen.”

4 Reactie's
 • Remco
  Geplaatst op 20:46h, 08 april Beantwoorden

  Water zou overal en voor iedereen gratis moeten zijn… Maar omdat dit het nu eenmaal niet is, vind ik deze app wel een leuk initiatief!

 • Peter
  Geplaatst op 13:02h, 26 juni Beantwoorden

  Denken jullie er ook over om een windows phone versie van de app te maken? Ik ken in mijn omgeving heel wat mensen die graag zo een app zouden hebben.

  • Tetsuro
   Geplaatst op 15:54h, 01 juli Beantwoorden

   Vooralsnog zijn er nog niet genoeg windows phones op de markt om de app ook daarvoor door te ontwikkelen. Maar schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte.

 • Wendy
  Geplaatst op 10:50h, 02 april Beantwoorden

  Ik kan de app niet vinden in de APP-store op de iPhone. Hoe heet de APP? Of werkt het anders?

Geef een reactie