Eerste kraanwater taplens bij Quignon Kitchen & Bar

Utrecht – Kraanwater in de horeca wordt steeds meer omarmt door de horeca. Quignon Kitchen & Bar heeft een primeur en heeft de allereerste kraanwater taplens geïntroduceerd in samenwerking met KRNWTR. De verlichte taplens moet kraanwater in de horeca op een leuke manier presenteren en toegankelijk maken.

Kraanwater in de horeca
Omdat het kraanwater in Nederland van uitstekende kwaliteit is, is het ook vaak de wens van de gasten om kraanwater te drinken als ze erom vragen. De verlichte taplens staat boven de tap en geeft duidelijk aan dat er kraanwater geschonken wordt. Kraanwater tappen via een voormalige biertap wordt al vaker gedaan, maar het was hiervoor nog niet zichtbaar voor de gast. Nu kunnen ondernemers op een leuke manier duidelijk maken dat het kraanwater is.

Kraanwater op de menukaart
De culinaire brigade bij Quignon beschouwt kraanwater als een streek product net als ieder ander ingrediënt uit hun keuken. “We maken verfrissende combinaties met groente en fruit. Zo presenteren we met trots kraanwater op een mooie manier en verhoogt het de waardering voor kraanwater onder onze gasten, zegt Laurens van Campen. “De menukaart is de plek bij uistek om uit te leggen waarom we voor kraanwater kiezen in plaats van bronwater,” voegt Laurens eraan toe.

Neem ook een bezoek aan Quignon!
Quignon Kitchen & Bar vind je in de Oude gracht in Utrecht. Maandag t/m zaterdag geopend vanaf 11:00 uur. Zondag vanaf 12:00 uur. www.quignon.nl

 

Geen reactie's

Geef een reactie