KASSA: Uitzending over KRNWTR-app herbekijken?

Net als wij, vinden ze bij Kassa dat je in de horeca altijd gewoon kraanwater moet kunnen bestellen. In de uitzending van 9 februari besteedden ze daarom aandacht aan de KRNWTR-app. Mede-oprichter van KRNWTR, Tetsuro Miyazaki legt bij Brecht van Hulten uit hoe de app werkt en hoe sympathisanten van kraanwater in de horeca er door crowd funding voor kunnen zorgen dat hij er komt. Belangrijk verschil met Kassa is dat ze bij Kassa vinden dat kraanwater standaard gratis moet, wij vinden dat de horecaondernemer een schappelijke prijs mag vragen.

Met de mobiele applicatie kan worden opgezocht waar je wel en geen kraanwater kan krijgen in de horeca. Het idee is dat je als gebruiker kan aangeven of je in een restaurant kraanwater hebt gekregen of niet en wat je van dat beleid vindt.

KRNWTR wil de app via crowdfunding in de lucht krijgen. Als dat lukt kan iedereen hem vanaf 22 maart, op Wereldwaterdag, gratis downloaden.

Tags:
, ,
1 Reactie
  • Marien de Goffau
    Geplaatst op 18:35h, 13 februari Beantwoorden

    Natuurlijk, gratis kraanwater moet eigenlijk automatisch worden geserveerd in de standaard restaurants en/of eetgelegenheden. Tegemoet komen aan de behoefte van de consument is van belang.

    Een leerproces? Of is het nodig er meer aandacht aan te geven?

Geef een reactie