ID&T: gratis kraanwater op festivals

Kraanwater of bronwater op festivals. Het drinken van kraanwater verbieden of bezoekers verplichten om bronwater te kopen op festivals is een grote bron van ergernis bij bezoekers. Evenementenorganisatie ID&T neemt het voortouw en start met het aanbieden van gratis kraanwater aan bezoekers van diverse festivals, waaronder Welcome to the Future en Mysteryland. Op korte termijn moeten ook andere festivals en clubs volgen.

Duurzame festivals
Op bijna alle festivals worden plastic wegwerpflesjes verkocht. Op de meeste festivals is bronwater even duur als bier. Aan de verkoop van bronwater wordt flink verdiend, maar het levert ook een hoop extra afval op. Met dit initiatief zet ID&T een stap in de verduurzaming van festivals. Er worden speciale waterbars geplaatst, waar bezoekers bekers kunnen laten vullen met koel en gefilterd drinkwater. Dit kan gratis en ongelimiteerd, gedurende de hele dag.

KRNWTR op festivals
In 2011 hebben KRNWTR en Into the Great Wide Open voor het eerst op een Nederlands festival samengewerkt om plastic flesjes te weren en een duurzaam model te ontwikkelen om kraanwater gratis aan te bieden aan de bezoekers. Dit was een groot succes. Neem contact met ons op als je wilt weten hoe jij je festival kraanwatervriendelijk maakt.

Bekijk hier het promotie filmpje van ID&T voor kraanwater op festivals

KRNWTR op festivals

kraanwater-op-festivals

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Meer weten? info@krnwtr.nl

Geen reactie's

Geef een reactie

ZereauDrinks-Wij-zijn-ah-crowdfunden

Word mede-eigenaar!
KRNWTR+ zit bomvol ambitie en groeit hard.

Daarom zijn we gestart met een crowdfundingactie.
Nu open voor inschrijving. Al vanaf € 20,-