Hotel Mercure Amsterdam City stapt ook over op KRNWTR

Heel erg blij, dat zijn wij met Hotel Mercure Amsterdam City als nieuwe klant van KRNWTR! Gasten kunnen daar vanaf nu in de lobby onbeperkt gefilterd, gekoeld en bruisend kraanwater tappen. KRNWTR helpt het hotel te verduurzamen met een uniek watertappunt.

Uniek watertappunt

In overleg ontwikkelde we een speciaal meubel voor Mercure Amsterdam City. Hiermee krijgt ons KRNWTR-tappunt een prominente plek in de lobby van het hotel. Je kunt hier kosteloos je waterfles bijvullen met gefilterd, gekoeld of bruisend water.

En daar is vooral Tom ontzettend trots op: “Mercure vroeg ons of wij een watertappunt konden ontwikkelen dat zorgt voor minder afval en logistiek en er ook nog eens mooi uitziet. Samen met onze meubelmakers hebben we een meubel gemaakt van bamboe en Viroc. Het is een echte eye-catcher.

Uniek watertappunt bij Hotel Mercure Amsterdam City

Duurzaam hotel

Duurzaam hotelFrancis Windt, General Manager van Hotel Mercure, vindt het belangrijk om het hotel zo duurzaam mogelijk te maken: “KRNWTR vind ik een prachtig initiatief, waarbij gasten water kunnen tappen in hun drinkflessen. Hopelijk gaan we op die manier zoveel mogelijk verspilling van plastic tegen. En het water is ook nog eens hartstikke lekker!

Wil jij zelf ook overtappen op KRNWTR? Bekijk de mogelijkheden hier!

Geen reactie's

Geef een reactie