Hoera! De KRNWTR-APP gaat er komen!

Dankzij de 267 investeerders hebben we ons doel gehaald. “Ruim over de streep, dankzij de mensen die via oneplanetcrowd.nl in onze kraanwater-app hebben geïnvesteerd,” aldus Tetsuro Miyazaki. De laatste 15% werd binnengehaald door het winnen van de water-battle georganiseerd door de voordewereldvanmorgen.nl (ASN Bank).

Wij willen de 267 investeerders speciaal bedanken voor hun bijdrage aan de app. BDNKT!

Investeringspakketten
174 investeerders hebben €2,50 gedoneerd en 48 investeerders wilde kans maken op een dinerbon ter waarde van 100 euro. Daarnaast zijn de ambassadeurs karaffen, de KRNWTR-T-shirts en de cadeau sets (karaf met 4 glazen) erg geliefd. Wil je een KRNWTR T-shirt of zo’n mooie ambassadeurskaraf, dan heb je daar de komende 2 dagen nog de tijd voor. Tot 1 maart kan je investeren in onze app via oneplanetcrowd.nl en je KRNWTR t-shirt bemachtigen of om nog kans te maken op een dinerbon t.w.v. €100.

KRNWTR t-shirts

ambassadeur

 

 

 

 

 

Ontwikkeling van de app
Dankzij de crowdfund actie kunnen we nu de ontwikkeling van de KRNWTR-APP financieren, zodat we deze op 22 maart (Wereld Waterdag) gratis aan kunnen bieden. Vanaf 22 maart gaan we de horeca met de APP en social media stimuleren om kraanwater te serveren.

2 Reactie's
 • Rik Konings
  Geplaatst op 00:21h, 27 februari Beantwoorden

  Gefeliciteerd team KRNWTR!

  • krnwtr
   Geplaatst op 00:59h, 27 februari Beantwoorden

   Thx Rick! We zijn er erg blij mee. Weer een stapje verder. Tom

Geef een reactie