Geen kraanwater op festival

Als je tijdens het snikhete weekend het muziekfestival Open Air hebt bezocht, dan heb je waarschijnlijk veel geld moeten betalen om je flesje met kraanwater te laten vullen. Er zijn zelfs beveiligers ingezet om te voorkomen dat de waterkraan zou worden gebruikt.

Beveiliging bij de toiletten
De beveiligers waren er niet alleen voor de beveiliging. De organisatie wilde dat de bezoekers €4 per flesje water zouden betalen. Volgens de organisatie zijn de beveiligers ingezet om verstopping van het sanitair te voorkomen, omdat mensen vaak hun flesje in het toilet gooien.

In een reactie van een bezoeker blijkt zelfs dat gevulde flesjes uit de tassen werden gehaald.

[box_light]”Ok, het was misschien niet de bedoeling om onze waterflesjes gratis te vullen bij de wc’s (wat overigens belachelijk is bij deze temperaturen), maar om dat nou op zo’n belachelijk agressieve manier uit iedereen z’n handen te trekken, je half omver te duwen, spastisch heen en weer te rennen, in mensen hun tassen te graaien enz enz vind ik echt niet kunnen! Wij worden geacht ons te gedragen dus verwacht ik dat ook van je personeel. Beetje respect“[/box_light]

Gratis kraanwater
In de vergunning staat dat het festival in gratis kraanwater zou moeten voorzien. Omdat het die dag niet warmer werd dan 25 graden heeft het festival geen flesjes uitgedeeld.

Geen reactie's

Geef een reactie