APPdate: 50% bereikt voor de KRNWTR app

Onze crowd fund actie gaat hard en vandaag hebben we een mijlpaal bereikt. Sympathisanten van kraanwater in de horeca hebben 50% van het streefbedrag geïnvesteerd in onze KRNWTR-app. En daar zijn we trots op. Bedankt voor jullie steun en investering!

Steun voor de KRNWTR missie groeit!
De positieve reacties en 168 investeerders geeft ons het gevoel dat we op de goede weg zijn. De fans en ondernemers in Nederland en België laten zien dat ze een duurzame horeca belangrijk vinden.


screens_krnwtr_appKRNWTR-app
Met de app kan je zien welke horecazaken kraanwater schenken. Ook kan je zelf aangeven of je wel of geen kraanwater gekregen hebt. Zo brengen we nog beter in kaart waar in Nederland ‘kraanwatervriendelijke’ ondernemers zitten en motiveren we ondernemers die geen kraanwater schenken om dat wel te doen. Op die manier creëren we een duurzame en kraanwatervriendelijke horeca.


KRNWTR t-shirtsNog niet geïnvesteerd in onze KRNWTR-app?
We hebben nog drie weken om de overige 50% op te halen. Heb je nog niet geïnvesteerd? Ga dan naar oneplanetcrowd.nl om te investeren in de KRNWTR-app! We hebben verschillende investeringspakketten, waaruit blijkt dat de KRNWTR T-shirts zeer populair zijn onder investeerders. De KRNWTR-app is dé kans om horeca te laten zien dat jij het schenken van kraanwater waardeert, en om te laten weten dat het niet schenken ervan in 2013 absoluut niet meer kan!

Geen reactie's

Geef een reactie