10.000 keer bedankt voor jullie steun!

Het is zover. België en Nederland heeft nu 10.000 fans van kraanwater in de horeca! Dat is geen eindpunt, maar juist een teken voor ons dat we niet alleen staan.

Eerst een vooral willen we iedereen bedanken die fan is geworden, die gepost heeft, posts geliked heeft, die vrienden en familie heeft overtuigd om ook fan te worden en die horecazaken heeft aangemeld voor DE KAART. Daar staan inmiddels al meer dan 250 horecazaken op, en vanaf nu willen we dat aantal ook structureel laten groeien. Maar uiteraard kun je ze ook nog steeds via onze site of facebook en twitter blijven aanmelden.

Een simpel plan
We zijn inmiddels met enkele waterleidingmaatschappijen, stadsbesturen, stadsmarketingbureaus en horeca-organisaties aan het praten over “kraanwater zet je op de kaart”. Het idee is simpel: horeca zet kraanwater op de menukaart, wij zetten de horecazaken die meedoen op de kraanwater-kaart.

Hiermee komen we aan de behoeftes van zowel horecazaken als hun klanten tegemoet. Horeca kan kraanwater gratis of tegen betaling aanbieden, klanten kunnen een bewuste keuze maken voor een lokaal, lekker en duurzaam product. Kortom: de smaak van bronwater, zonder de bijsmaak van transport.

Omdat kraanwater cool is, hebben we er ook een merk van gemaakt: krnwtr. Het blijft in essentie natuurlijk gewoon kraanwater, maar hiermee willen we kraanwater een gaver imago en meer waardering geven. Wij willen samen met bovengenoemde partijen krnwtr flessen verspreiden onder de deelnemende horeca en zullen ze eveneens via onze website te koop aanbieden.

Jullie hulp
Zoals gezegd, zitten we reeds met verschillende partijen rond de tafel, maar het kan altijd beter! We hopen dat in onze 10.000 koppige achterban ook mensen zitten die ons kunnen helpen om in heel België en Nederland kraanwater op de kaart te zetten. Werk je bij een gemeente die duurzamer om wil gaan met drinkwater, heb je een eigen blog over duurzaamheid, kun je voor extra aandacht zorgen in de media, ben je een kei met google maps of ben je gewoon erg gemotiveerd en wil je als ambassadeur de hort op? Mail, bel, twitter of laat een berichtje achter op facebook en laat weten op welke manier jij wilt en kunt bijdragen aan het succes.

We houden jullie graag via facebook en twitter op de hoogte van onze activiteiten en van de voortgang daarvan.

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie