Watertappunt-buiten_school

Het KRNWTR-watertappunt voor scholen en sportclubs

Met trots presenteren wij wederom een nieuwe watertappunt. Deze keer speciaal ontwikkeld voor scholen en sportclubs / fitness.  Het nieuwe KRNWTR-tappunt heeft een industriële look en staat graag naast de frisdrankenautomaat. Hij verleidt je toch wel. Door onze vakmannen robuust en handgemaakt van hout en staal. 

Waarom een KRNWTR-watertappunt?

De kraanwaterpunten op scholen en bij sportclubs zijn vaak niet opvallend of aantrekkelijk genoeg. Water uit de kraan op het toilet tappen of je waterflesje past er niet onder. Scholen en sportclubs kunnen hun waterpunten aantrekkelijker maken en water drinken tijdens lessen of trainingen aanmoedigen door een handgemaakt KRNWTR-tappunt te plaatsen.

Zo creëren we een omgeving waarin water de norm is en waar je makkelijker aan water kan komen dan aan zoete dranken als Red Bull. Want meer waterdrinken in plaats van zoete drankjes draagt enorm bij aan een gezonde levensstijl, betere concentratie en een gezond gewicht. Kortom, een KRNWTR-tappunt maakt water drinken logisch en leuk!

Het KRNWTR-tappunt is verkrijgbaar in  3 varianten:
A. Lekker kraanwater
B. Lekker gekoeld kraanwater
C. Lekker gekoeld & bruisend kraanwater

Zoete dranken en overgewicht

Nederlandse kinderen tussen de 7 en 18 jaar krijgen per dag gemiddeld 130 kilocalorieën binnen uit zoete dranken. Dat kun je vergelijken met 6,5 suikerklontjes. Bij jongeren tussen de 10 en 12 ligt het aantal kilocalorieën dat zij binnen krijgen uit zoete dranken zelfs op 400, wat overeen komt met 25 suikerklontjes. Je kunt je voorstellen dat het vervangen van zoete dranken door drinkwater bijdraagt aan een gezonder gewicht.

hoeveel water moeten jongeren per dag drinken?

Kinderen tussen 1 en 10 jaar hebben elke dag 1,2 liter vocht nodig. Dat komt neer op 6 volle glazen. Tussen de 10 en 17 jaar hebben kinderen 1,7 liter per dag nodig. Dit staat gelijk aan 9 glazen. Het is belangrijk naast de gebruikelijke zuivel zoveel mogelijk vocht aan te bieden dat geen suiker bevat, zoals drinkwater en thee zonder suiker.

Eigenschappen van de KRNWTR tapkast:

  • Robuust design van rvs met zijpanelen van bamboe of recycled plastic
  • (On)gekoeld en/of bruisend en gefilterd kraanwater
  • Er wordt meer water gedronken op school of op de sportclub

Lees ook: Waterkoelers voor bedrijven > 

Lees meer over watertappunten voor scholen en sportclubs > 

Geen reactie's

Geef een reactie