Uniek Watertappunt voor op School

De unieke KRNWTR waterkoeler is nu ook beschikbaar als tappunt. Vooral op scholen is hier behoefte aan. Op scholen ontbreekt het nogal vaak aan een watervoorziening. Door een KRNWTR tappunt aan te schaffen maak je kraanwater drinken voor leerlingen speciaal en leuk. Informeer naar een aantrekkelijk watertappunt op school. Meer over KRNWTR op school

watertappunt-school-communicatie

Het tappunt met communicatiemateriaal zoals de houten richtingwijzer, informatie posters en eventueel waterflessen voor leerlingen.

Waarom wilt u een watertappunt op school? 5 Redenen

– Leerlingen kiezen het gezonde alternatief. De hoeveelheid suikers in frisdrank is slecht voor de gezondheid. In plaats van frisdranken te drinken, kiezen de leerlingen meer voor kraanwater. 

– KRNWTR tappunt is mooi en leuk. Het design is uniek en de tapkraan maakt het leuk om zelf kraanwater te tappen.

– Een tappunt is gewild. Kinderen geven aan wel kraanwater te willen drinken, maar vaak is er geen goede of aantrekkelijke manier (denk aan het kraantje in de w.c.).

– Voor een betere wereld. U zorgt voor minder afval van plastic flesjes en 5% van de opbrengst gaat naar de Plastic Soup Foudation ter bestrijding van het plastic afval in de oceanen.

– Dankzij KRNWTR drinken leerlingen en studenten meer kraanwater. Een tappunt maakt waterdrinken meer toegankelijk.

NIEUW: KRNWTR rvs drinkflesjes van 400 ml

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.