Werving en Selectie bureau werft KRNWTR Waterkoeler op kantoor

Bij Aardoom & de Jong hebben we een Houten KRNWTR tappunt geplaatst voor gekoeld en ongekoeld kraanwater. Na een paar weken gingen we weer langs om even te vragen hoe de koeler wordt ervaren.

Aardoom & de Jong & KRNWTR

Maarten Aardoom is al vanaf het begin van KRNWTR betrokken bij de oprichting, “aangezien ik Tetsuro ken vanuit Maastricht en dit een fantastisch initiatief vind!, vertelt hij. Aardoom & De Jong is een werving en selectie bureau. Daarnaast leveren ze ook diensten op het gebied van interim management en advies. Dagelijks ontvangen ze een flink aantal kandidaten en opdrachtgevers bij hun op kantoor in Utrecht.

“Het KRNWTR tappunt bevalt uitstekend. Het is een eyecatcher en ook de glazen en karaffen vallen klanten en kandidaten direct op!, vertelt Maarten Aardoom”

Duurzaamheid bij Aardoom & de Jong
Natuurlijk zijn we ook benieuwd hoe een werving en selectie bureau omgaat met duurzaamheid. “We voeren het redelijk ver door, al kunnen wij als dienstverlener slechts beperkt bijdragen hieraan. Wel passen wij toe: niet onnodig het pand verwarmen, geen onnodige verlichting en veel digitaal werken (in plaats van enorme hoeveelheden printjes van CVs en documenten).

Een waterkoeler op de waterleiding is daarom een ideale toepassing om duurzaamheid te laten zien. “We zijn tegen het onnodige gebruik van plastic. Het leidingwater in NL is top, daarnaast is (veel) water drinken ook nog eens gezond. Het is goed voor milieu, even een investering maar uiteindelijk goedkoper dan bronwater en net zo fris en lekker! Scheelt ook een hoop gesleep met flessen!

Geen reactie's

Geef een reactie