waterkoeler-watertappunt-horeca-circl_v2

6 Voordelen Waterkoelers op de Waterleiding

Wanneer je dorst hebt is de aanwezigheid gekoeld drinkwater een heerlijke dorstlesser. De KRNWTR waterkoeler geeft onbeperkt kraanwater van superieure gekoelde kwaliteit. De mooi ontworpen waterkoelers van KRNWTR bezorgen kantoren, scholen en restaurants gekoeld leidingwater en maken kraanwater drinken aantrekkelijk en leuk.

1.Drinkwater van superieure kwaliteit
Kraanwater in Nederland is veilig en van superieure kwaliteit. Het moet voldoen aan Europese normen en wordt zeer streng gecontroleerd. De kwaliteitseisen waaraan het leidingwater moet voldoen, staan in de Waterleidingwet en het Waterleidingbesluit. Hierin staat voor 57 stoffen beschreven wat de hoeveelheid van deze stoffen in het drinkwater mag of moet zijn en op welke wijze het drinkwater gecontroleerd moet worden.

Daarnaast maken de KRNWTR waterkoelers gebruik van een 3 fasen filter. Dit verlengt niet alleen de levensduur van de apparaten, maar maakt het water nog zuiverder. Het filter is makkelijk vervangbaar.

2. Kosten verlagen, geld besparen
Bij iedere aanschaf zijn, vooral voor bedrijven, de kosten een belangrijk onderdeel om rekening mee te houden. Lees hier waarom een waterkoeler huren voordeliger kan zijn dan een waterkoeler aanschaffen.

Een waterkoeler op de waterleiding verlaagt de kosten ten opzichte van bronwater flesjes of flessenwaterkoelers. Er hoeven geen plastic containers met bronwater meer geleverd te worden. Deze zware plastic waterflessen hoeven ook niet meer opgeslagen te worden en het personeel hoeft ze ook niet meer te tillen en te installeren. Het scheelt dus al tijd, energie en koeling.

Hoewel de aanschafkosten van een waterkoeler aanvankelijk iets hoger zullen zijn, begin je na ongeveer een half jaar met besparen. Een waterkoeler op de waterleiding is een zeer voordelige manier wanneer je overstapt van wegwerpflessen op kraanwater. Een waterkoeler op de waterleiding kan je ook huren. Lees hier welke extra voordelen een waterkoeler huren heeft ten opzichte van kopen.

Laag onderhoud
In tegenstelling tot de meeste apparaten zijn de waterkoelers van KRNWTR gemakkelijk te onderhouden. Het is wel vereist dat de lekbak en de kraan dagelijkst worden schoon gemaakt. Het lekbakje moet op tijd geleegd worden, mits deze niet op een afvoer zit aangesloten. Veel mensen gebruiken een lekbak als gootsteen en gooien er soms ook koffie in. Dat is niet fris. We bieden onderhoudsopties aan die het jaarlijks of liever 2 keer per jaar onderhoud regelen. Dan komt er een monteur het filter vervangen en het systeem nalopen. 

3. Welzijn op het werk
De werkvloer moet tegenwoordig ook een gezonde omgeving zijn. Een waterkoeler op de waterleiding is een ideale uitkomst hiervoor. Veel mensen die waterkoelers kopen voor hun huis of kantoor, merken dat ze meer water drinken omdat het gemakkelijk beschikbaar is. Dit betekent dat je kan genieten van een gezondere lehttps://www.krnwtr.nl/duurzame-waterkoeler-op-waterleiding/vensstijl. Ongemerkt drink je de aanbevolen hoeveelheid water per dag. Met een waterkoeler van KRNWTR ben je meer gemotiveerd om gekoeld kraanwater te drinken, omdat zelf tappen hartstikke leuk is.

Een waterkoeler is een gezonde mini-pauze
Medewerkers hebben regelmatige pauzes nodig om hun productiviteitsniveau op peil te houden. Helaas wenden velen zich dan tot sigaretten of koffie (of beide). Het hebben van een waterkoeler op kantoor biedt een veel gezonder alternatief (en een goed excuus voor werknemers om op te staan, zich te verplaatsen en zichzelf te hydrateren). Een kopje water en een snel gesprek rond de koeler zorgen ervoor dat medewerkers weer fris aan hun volgende taak of deadline kunnen beginnen.

4. Milieuvriendelijke Waterkoelers
KRNWTR Waterkoelers zijn duurzame en milieuvriendelijke waterkoelers. Er worden geen plastic waterflessen gebruikt, ze hoeven maar 1 keer getransporteerd te worden en ze maken gebruik van leidingwater. Hierdoor alleen al zijn ze beter voor het milieu.

Het plastic probleem
We gebruiken elk jaar miljarden individuele plastic waterflessen. Miljoenen verdwijnen elke dag in onze prullenbak of ze komen in het milieu terecht. Door water te drinken uit een herbruikbare waterfles en waterkoeler op de waterleiding, kunnen we dit aantal aanzienlijk verminderen. Tegelijkertijd kan je nog steeds kan genieten van gekoeld water zonder het milieu te schaden.

5. Aantrekkelijke uitstraling
Wanneer de meesten van ons een waterkoeler voorstellen, stellen we ons een wit plastic kunststof apparaat voor dat niet erg aantrekkelijk of aansprekend is. Het is ook niet bepaald een aanvulling voor de andere apparaten in de keuken. KRNWTR heeft het stereotype waterkoeler doorbroken. Door het unieke design en de materialen van hout en staal, heeft de waterkoeler een hoogwaardige uitstraling gekregen. We maken de waterkoelers met de hand in een meubelmakerij in Amsterdam.

6. Perfecte grootte
Als je je zorgen maakt over de ruimte waar je de waterkoeler zou willen plaatsen, dan is dat niet nodig. We komen op veel kantoren, restaurants en scholen die een waterkoeler willen, maar beperkte ruimte hebben. Onze waterkoelers zijn er in verschillende vormen en maten. Voor iedere locatie is wel een oplossing te vinden die perfect past.  Veel voorkomende modellen zijn vrijstaande waterkoelers of tafelmodel waterkoelers op de waterleiding. Staande koelers zijn meestal groter en zijn beter geschikt voor gebruik in ruimtes met meer vloeroppervlak. Tafelmodel waterkoelers zijn daarentegen meestal compacter en zijn ideaal voor gebruik in kleinere ruimtes.

Conclusie: Kies Waterkoeler op de waterleiding
Een waterkoeler op kantoor is een bron van gezonde werknemers. Op school stimuleert de waterkoeler leerlingen om een gezonde keus te maken en minder frisdrank te drinken. In de horeca biedt je je gasten service en een streekproduct van hoge kwaliteit. Met een waterkoeler van KRNWTR voorzie je iedereen van voldoende gezond drinkwater. Onze waterkoelers zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, waaronder vrijstaand of tafelmodel waterkoelers.  Waterkoelers zijn geschikt voor kantoorruimtes, restaurants, en ook voor vergaderruimtes, hotels, scholen, ziekenhuizen. In feite overal waar mensen samenkomen is een waterkoeler een ideale voorziening. Zelfs voor kleine bedrijven met bescheiden keukenfaciliteiten zijn onze tafelmodel waterkoelers geschikt..

Op je gezondheid!

Geen reactie's

Geef een reactie