KRNWTR Waterkoeler tafelmodel op de waterleiding bij Macaw

Afgelopen maand hebben we een waterkoeler tafelmodel op de waterleiding bij Macaw geplaatst. Wij zijn trots dat we bij Macaw kraanwater een gezicht mogen geven met ons unieke watertappunt. Macaw is een IT-dienstverlener die digitale technologie oplossingen voor mobiel, online, kantoor en thuis ontwerpt, bouwt en beheert. We hebben hier ons gekoeld tafelmodel waterkoeler geleverd en geïnstalleerd.

Bij KRNWTR zijn we altijd benieuwd hoe de waterkoeler ontvangen wordt. Ronald van Es, financieel directeur(CFO) vertelt:

“We krijgen positieve reacties over de KRNWTR waterkoeler. Bezoekers en collega’s hebben leuke gesprekken over Nederlands kraanwater en duurzaamheid. En de waterkoeler past ook nog in ons vitaliteitsbeleid om medewerkers een gezondere keus te laten maken.”

Gezonde werkvloer
Net als op scholen is het ook steeds meer belangrijker dat de werkvloeren een gezonde omgeving zijn. Overgewicht en ziekteverzuim als gevolg van een ongezonde levensstijl zijn ook problematisch voor bedrijven. Bij Macaw werken ze hier intensief aan. Een waterkoeler op de werkvloer is daarin een simpele stap, maar wel eentje die bijdraagt aan een gezonde omgeving en leefstijl. Medewerkers een gezonde keus bieden is een goede start. Ronald van Es is zelfs genomineerd als Vitality Manager van het jaar. “Macaw belooft haar klanten de beste oplossingen te bouwen. Daar heb je ook de beste mensen voor nodig,” aldus Ronald van Es.

Ook een KRNWTR Waterkoeler tafelmodel of op een sokkel?
De werkvloer wordt steeds meer een gezonde omgeving. Medewerkers met overgewicht en ziekteverzuim zijn een toenemend probleem. Bedrijven die werken met het KRNWTR concept tonen aan dat werknemers méér kraanwater zijn gaan drinken. Ze drinken dus kraanwater in plaats van frisdranken of koffie. Het drinken van water heeft ook een positieve invloed op de reactiesnelheid van mensen. Het drinken van 8 tot 10 kopjes water per dag kan je cognitieve vaardigheden verhogen met 30%. Een waterkoeler op de waterleiding voor op kantoor is dus een uitstekende keuze!

Geen reactie's

Geef een reactie