Het verhaal achter de houtenwaterkoeler

Eind 2014 introduceerde we de houten KRNWTR waterkoeler. Nu vertellen het bijzondere verhaal achter de kraanwaterkoeler.

Duurzame meubelmaker

De waterkoeler wordt handgemaakt door een ambachtelijke meubelmaker. Dankzij zijn vakmanschap, precisie en oog voor duurzaamheid was hij ideaal om onze waterkoeler te realiseren. In zijn meubelmakerij in Deurningen, Overijssel, maakt meubelmaker Casper Rutges massief houten meubelen.

Duurzaam van begin tot eind

De waterkoeler is gemaakt van massief essenhout of eikenhout. Wat de bouw van de koeler bijzonder maakt is dat de hoeken perfect op elkaar aansluiten. Dat komt door het uitgekiende verstekzagen.

“Het massief hout vormt de basis voor een duurzaam en functioneel meubel. Milieuvriendelijk werken en duurzaamheid staan bij ons zeer hoog in het vaandel: de footprint wordt zo klein mogelijk gehouden. Daarom wordt er alleen gewerkt met hout uit duurzaam beheerde bossen, dat op verantwoorde wijze is gekapt en gedroogd”, vertelt Casper.

Daarnaast gebruikt de meubelmaker alleen natuurlijk en milieuvriendelijke afwerkingsmaterialen, zoals olie, zeep en was. Het afval bestaat vrijwel volledig uit zaagsel en resthout en ook daarvoor is weer een nuttige bestemming gevonden.

De Houten waterkoeler vervangt uw bronwaterkoeler
De houtenkoeler vertelt een mooi verhaal.  Ook de ingebouwde waterkoeler is een van de duurzaamste waterkoelers. Meer dan een waterleiding, stroom en een kraan heeft u niet nodig om te kunnen genieten van het zuiverste kraanwater. Neem vandaag nog contact met ons op om een houten waterkoeler bij u te introduceren.

Met de Houten Waterkoeler zorgt u voor een betere wereld van morgen en maakt u een positieve indruk op uw klanten en relaties.
Vraag meer informatie aan>>

  Jouw naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoon (*)

  Bedrijfsnaam (*)

  Aantal gebruikers

  Nog een andere vraag of wens?

  No Comments

  Post A Comment