KRNWTR Leidingwaterkoeler Bij Social Call

Social Call is een bijzonder callcenter. Niet alleen werkt het voor goede doelen, de medewerkers zijn over het algemeen wat ouder en hoeven in principe niet meer te werken. De reden hiervoor is dat wanneer je wat meer levenservaring hebt je ook prettigere gesprekken kan voeren en je beter kan inleven in de donateur.

Een KRNWTR waterkoeler zorgt voor een duurzame uitstraling
De waterkoeler wordt gemaakt van duurzaam gewonnen hout en resthout, hout wat anders niet meer gebruikt wordt. Het unieke design zorgt ervoor dat het de aandacht op de werkvloer trekt en iedereen bewust maakt waarom kraanwater drinken goed voor je is.

Wim Tegelaar van Social Call vertelt: “Het idee van geen plastic vaten maken, vullen en vervoeren spreekt ons aan, wij werken alleen voor goede doelen (callcenter met senioren) en dit past uiteraard in ons MVO beleid…..”

De voordelen van een watertappunt
Water verhoogt de doelmatigheid op het werk. Onze hersenen bestaan voor 75% uit water. Wie dus voldoende drinkt zorgt ervoor dat zijn hersenen beter werken. Je concentratie wordt bijvoorbeeld beter. Een waterkoeler op kantoor is dus een hartstikke goed idee! We hebben ook tafelmodel waterkoelers op de waterleiding.

Ook een KRNWTR Waterkoeler?
Tap je eigen KRNWTR in een karaf, glas of rvs drinkfles. Drink 1 liter vóór en 1 liter ná de middag en je voelt je de hele dag fitter. En het KRNWTR  verhaal geeft altijd voldoende gespreksstof over ons milieu, (plastic) afval en schoon drinkwater.

 

Geen reactie's

Geef een reactie