KRNWTR+ waterkoeler bij Dept

Mariëlle Pluymen, Head of Hospitality bij Dept

Met meer dan 500 medewerkers in Nederland en 24 kantoren over de hele wereld is Dept een van de grootste digitale bureaus ter wereld. Wij spraken met Mariëlle Pluymen, Head of Hospitality bij Dept over haar ervaring en die van de medewerkers met KRNWTR. Lees hieronder wat ze daar over te zeggen had.

We zijn op zoek gegaan naar een alternatief voor verpakt water met koolzuur. Uiteindelijk zijn we hiervoor bij KRNWTR uitgekomen.

We zijn begonnen met 1 tappunt in elke kantoor om te kijken of het in de smaak zou vallen. Iedereen was enthousiast en tapt de hele dag door water. Dit zorgt er ook voor dat er minder frisdrank gedronken wordt op kantoor en dat stimuleren we dus ook. Nederland heeft gelukkig ook lekker kraanwater.

De kranen hebben veel voordelen voor ons, minder werk aan bijvullen van frisdrank bijvoorbeeld, waardoor er tijd overblijft voor andere dingen. In de toekomst zouden we graag bij elk koffiepunt op kantoor een tap van KRNWTR willen hebben!

Ik zou KRNWTR zeker aanbevelen. Mensen vinden het lekker en het komt gewoon uit de kraan. Daarnaast ziet het er ook tof uit in onze pantry’s. We zijn ook blij met de samenwerking met de medewerkers van KRNWTR. Korte lijntjes en ze schakelen snel wat natuurlijk ook belangrijk is.

KRNWTR-waterkoeler-bedrijf-dept

Vraag een vrijblijvende KRNWTR+ offerte aan:

Inclusief alle informatie over de KRNWTR-tappunten & andere producten.Vul het formulier in en ontvang geheel vrijblijvend, binnen 1 werkdag, jouw offerte op maat.

  Jouw naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoon (*)

  Bedrijfsnaam (*)

  Aantal gebruikers

  Omschrijf je wens zo duidelijk mogelijk:

  Geen reactie's

  Geef een reactie