KRNWTR+ Waterdispenser bij Vesteda

Stefan van den Haselkamp, Facilitair Coördinator bij Vesteda

Vesteda is een Nederlandse woningbelegger met meer dan 15 jaar ervaring. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van de onderneming. In gesprek met Stefan van den Haselkamp, Facilitair Coördinator bij Vesteda, hebben we het over hun ervaring met KRNWTR.

“Op het moment dat we over zijn gegaan naar een nieuw pand, was dat ook het moment om te kijken naar duurzame mogelijkheden zoals producten en diensten. Wij wilden op een gezonde en duurzame manier producten aanbieden met betrekking tot de consumptie voor onze medewerkers en gasten. Dit met een aantal voorwaarden zoals een hoge standaard op het gebied van design en kwaliteit, maar ook het verhaal dat we onze medewerkers en gasten willen meegeven wanneer we een product aanbieden. KRNWTR heeft voor Vesteda een mooie betonnen sokkel met houten tap kunnen aanleveren die exact binnen de huisstijl van het kantoor past.

Bij 150 medewerkers, die doorgaans op kantoor werken, wordt het tappunt positief ontvangen. Wanneer ik door het kantoor loop zie ik dat de KRNWTR flessen in de vergaderzalen, op bureaus en bij de pantry’s worden gebruikt. De medewerkers gaan niet naar de kraan, maar het tappunt wordt veelvuldig gebruikt. Het is iets extra’s wat we onze medewerkers willen geven en het ziet er gaaf uit. Afgezien dat je ijskoud (bruis)water hebt is het tappen veel leuker dan bij de kraan.

Voorheen had Vesteda een plastic waterton en dat paste niet meer bij deze tijd en bij Vesteda. We willen zoveel mogelijk het afval scheiden en met onder andere plastic zijn we goed bezig. Plastic watertonnen die verpakt, vervoerd, en omgewisseld moeten worden past niet bij de visie van Vesteda. In de huidige situatie laten we een koolzuurtank omwisselen en navullen, dat kunnen mijn collega’s gemakkelijk zelf en is een stuk duurzamer.

Voor ons is de grootste factor verduurzamen, dit doen we in het vastgoed, maar ook op het kantoor. Graag willen wij een bijdrage leveren aan het verkleinen van de afvalberg.   

Ik zou KRNWTR zeker aanbevelen. Als je wilt verduurzamen, een mooi design en de medewerker iets extra’s geven dan is KRNWTR een goede optie om je daarin te ondersteunen.”

KRNWTR-Waterdispenser-Vesteda

Vraag een vrijblijvende KRNWTR+ offerte aan:

Inclusief alle informatie over de KRNWTR-tappunten & andere producten.Vul het formulier in en ontvang geheel vrijblijvend, binnen 1 werkdag, jouw offerte op maat.

  Jouw naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoon (*)

  Bedrijfsnaam (*)

  Aantal gebruikers

  Omschrijf je wens zo duidelijk mogelijk:

  No Comments

  Post A Comment