KRNWTR+ waterdispenser bij Makerstreet

Puck Jong, Office Manager bij Makerstreet

Makerstreet is een Amsterdams collectief van de allerbeste agencies. Naast uitblinken in verschillende vakgebieden, wilden ze ook uitblinken op het gebied van duurzaamheid. We spraken met Puck Jong, Office Manager bij Makerstreet. Lees hieronder het verhaal van hun overstap naar KRNWTR+.

Het was voor ons geen moeilijke keuze om de overstap te maken. Voordat we zijn gestart met KRNWTR+ waren we een groot verbruiker van blikjes spa rood. We dronken al snel zo een 16.000 blikjes per jaar. 16.000!? Ja, 16.000 blikjes. Het afval wat we daarmee produceerden was voor ons de grootste reden om een KRNWTR-tappunt te laten installeren op kantoor.

Tot nu toe heb ik erg goede ervaringen met KRNWTR. Er is namelijk duidelijke communicatie en in het geval dat de machine niet goed loopt komt er iemand langs om het op te lossen. Kortom, wij zijn hartstikke tevreden.

Op ons kantoor staat nu het tappunt van bamboe met roestvrij stalen strips. Inmiddels hebben we daar ook de biologische limonadesiropen aan toegevoegd. Hierdoor kunnen ons medewerkers genieten van koel, bruisend water met een lekker smaakje.

Vanuit de medewerkers krijg ik alleen maar positieve reacties. De kritische geluiden kwam ook voornamelijk vanuit hun dat ze het er niet mee eens waren hoeveel blikjes er werden weggegooid en niet gerecycled. Dat is overduidelijk niet goed voor het milieu, dus op deze manier hebben we dat nu mooi opgelost. 

Eerst kochten we ongeveer 75 trays à 24 blikjes per maand. Ja, dat is echt een hele hoop. Daarnaast hadden we ook nog waterkoelers van Aquaclear. Dit kwam dus in totaal uit op €700 per maand, en dat was alleen al aan spa rood. We betalen nu zo’n €130 per maand voor het KRNWTR-tappunt, dus dat is een groot verschil van bijna €600!

Wij zouden KRNWTR zeker aanbevelen aan andere ondernemers. Het is zo veel beter voor het milieu en het ziet er nog leuk uit ook!

Vraag een vrijblijvende KRNWTR+ offerte aan:

Inclusief alle informatie over de KRNWTR-tappunten & andere producten.Vul het formulier in en ontvang geheel vrijblijvend, binnen 1 werkdag, jouw offerte op maat.

  Jouw naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoon (*)

  Bedrijfsnaam (*)

  Aantal gebruikers

  Omschrijf je wens zo duidelijk mogelijk:

  No Comments

  Post A Comment