Voordelen_waterkoeler_kantoor

Inbouw waterkoeler voor gekoeld water op kantoor

Zoek je een bijzonder watertappunt voor op kantoor? Onze unieke tappunten maken van lokaal water, heerlijk  gekoeld en/of bruisend water. Het tappunt is in iedere keuken te installeren en maakt het drinken van kraanwater nog aantrekkelijker.

Ambassadeur
Marc Ruijters uit Bocholtz is inmiddels een ambassadeur en hij somt achter elkaar de voordelen van zijn nieuwe kraan op: “We experimenteren met allerlei siropen en maken zo in een handomdraai zelfs frisdranken van het bruiswater. Dat scheelt niet alleen geld, maar ook heel veel gesleep met flessen. We vinden het heerlijk. We zijn er allemaal heel gelukkig mee.”

Gezonder
De koolzuurcilinder kan je zelf gemakkelijk plaatsen. Bruisend water maakt hierdoor frisdrank overbodig. In frisdranken zitten vaak veel ongezonde suikers en conserveringsmiddelen.

KRNWTR heeft meer unieke houten waterkoelers met plat en bruisend gefilterd water voor op het werk.

Binnenkort: KRNWTR+
Binnenkort komen wij bij KRNWTR met onze eigen siropen. Deze siropen zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten (streekproducten) en worden gemaakt van gezonde suikers. Hou de site in de gaten voor meer nieuws hierover. Zo maken we kraanwater drinken (voor kinderen) nog aantrekkelijker. Kinderen zullen de ongezonde frisdrank laten staan en kiezen het leuke en gezonde alternatief.

Geen reactie's

Geef een reactie