KRNWTR-tappunt + siropen bij Backbase

De mooiste leidingwaterkoeler van Nederland

Unieke handgemaakte waterkoelers op de waterleiding.

De eerste duurzame houten waterkoeler (A+++) voor leidingwater in Nederland. De leidingwaterkoeler maakt mensen bewust van plastic afval en bedrijven en instellingen stimuleren hun plastic bronwaterkoelers en -flesjes te vervangen. Diverse bedrijven en scholen tappen lekker kraanwater uit de de houten waterkoeler. Binnenkort kunnen ze ook hun eigen gezonde limonades maken met de biologische siropen van KRNWTR.

Uniek design vertelt een verhaal over duurzaamheid
“Waterkoelers op de waterleiding zijn niet nieuw, maar tot nu toe waren ze steeds van plastic en zagen er vooral zeer functioneel uit. Wij vonden het tijd voor een waterkoeler die en stijlvol is en het verhaal van duurzaamheid vertelt”, aldus Tom Niekamp van KRNWTR. De leidingwaterkoeler is verkrijgbaar in duurzaam bamboe, als tafelmodel – en staand op een sokkel, voor horeca, kantoor of op school.


Help mee de Plastic Soep te verminderen en drink KRNWTR.

Leidingwaterkoeler-bruisend-rvs-tapzuil-horeca
Leidingwaterkoeler-bruisend-original
Product-watertappunt-buiten-muur-school_500px

Liever kraanwater uit de waterleiding, dan bronwater verpakt en vervoerd
Titus Brandsma, onderdeel van het Arentheem College, wil als UNESCO-school leerlingen ervan bewust van te maken dat kraanwater lekker, gezond en beter voor het milieu is dan (in plastic verpakt) bronwater. “We zijn een duurzame en een gezonde school”, aldus directeur Dick Helders.  De school is blij met het nieuwe design van de waterkoeler van KRNWTR. “Het straalt aan alle kanten duurzaamheid uit”, zegt Mark Daalderop, de mededirecteur. Lees meer over KRNWTR+ watertappunt op school

Bij Atradius, Nederlands grootste kredietverzekeraar en lid van het Grote Bedrijven Netwerk van MVO Nederland, kwam het verzoek tot plaatsing van een duurzame watertappunt met leidingwater naar voren als een van de voorstellen die medewerkers zelf deden naar aanleiding van de Dag van de Duurzaamheid. “Dit laat zien hoe belangrijk onze medewerkers het vinden om als groot bedrijf verantwoordelijk met onze omgeving om te gaan”, aldus Tom Kaars Sijpesteijn, algemeen directeur van Atradius Nederland. “Ik ben blij dat we met het plaatsen van de houten waterkoelers meteen aan deze wens gehoor hebben kunnen geven.”
Lees meer over KRNWTR+ Leidingwaterkoeler op kantoor of bezoek onze Kennisbank Waterkoelers

2 Reactie's
  • Jerome Waterval
    Geplaatst op 18:54h, 18 oktober Beantwoorden

    Gefeliciteerd met dit prachtige medium voor een heerlijk product!! Doet je realiseren dat ons water zo lekker is!

  • Tom
    Geplaatst op 18:33h, 30 oktober Beantwoorden

    De houten waterkoeler laat zien hoe belangrijk onze medewerkers het vinden om als groot bedrijf verantwoordelijk met onze omgeving om te gaan. Ik ben blij dat we met het plaatsen van de houten waterkoelers meteen aan deze wens gehoor hebben kunnen geven.

Geef een reactie