100ste houten KRNWTR waterkoeler geplaatst bij Meet Berlage

Inmiddels zie je de KRNWTR waterkoeler steeds vaker bij bedrijven, in de horeca en op scholen. Bij Meet Berlage in Amsterdam, de sfeervolle werkplek in de Beurs van Berlage, is de 100e houten KRNWTR waterkoeler geplaatst. Op 15 maart is deze tijdens een speciale bijeenkomst onthuld.

Duurzaamste waterkoeler van Nederland
De houten waterkoeler van KRNWTR staat al bekend als de duurzaamste waterkoeler. Dit 100ste tappunt is speciaal gemaakt van resthout van bamboe. Bamboe hout wat normaal niet meer gebruikt wordt, is deze keer samengeperst om er weer een nieuw tappunt van te kunnen maken. “Door het samenpersen ziet het tappunt er wat donkerder uit dan normaal en hier in Berlage past het perfect bij interieur van het gebouw, vertelt Tom Niekamp, oprichter van KRNWTR.

Berlage & KRNWTR
Kraanwater past ook helemaal in de filosofie van Berlage zelf. Berlage had vakmanschap en handwerk hoog in het vaandel. “Het tappunt is met de hand gemaakt en heeft een zeer bijzondere uitstraling. We zijn ook zeer enthousiast over het simpele product kraanwater. Het is gewoon heel speciaal, want zonder water bestaan we niet,” vertelt Jean-Pierre Barsoumian van Meet Berlage.

KRNWTR & Seats2Meet Community
KRNWTR is inmiddels bijna 1,5 jaar gevestigd bij Seats2Meet Berlage. “We werken hier veel samen met andere ondernemers, zoals de fotograaf Mark Koolen, die mooie foto’s van onze leidingwaterkoeler heeft gemaakt. Met de 100ste waterkoeler wilden we ook iets terug doen aan de community van MeetBerlage,” vertelt Niekamp. “We zijn er trots op dat KRNWTR bij ons gevestigd is. Wij steunen de missie van krnwtr volledig. Tom en Roderick leveren bovendien een actieve bijdrage aan onze community. Super dat hun 100e tappunt bij ons op de locatie geplaatst is!, vertelt Hans Huijsmans, eigenaar van Meet Berlage.

Effect van KRNWTR leidingwaterkoelers
De kwaliteit van Nederlands kraanwater is bijzonder goed. KRNWTR creëert meer bewustzijn over hoe lekker, gezond en milieuvriendelijk het kraanwater in ons land is. Daar waar een mooi tappunt staat, gaan mensen ook meer kraanwater drinken. “Scholen laten ons weten dat kinderen minder suikerdrankjes drinken en daardoor beter geconcentreerd zijn. Er worden ook minder kinderen de klas uit gestuurd. Ook bij bedrijven wordt er meer water gedronken”

Milieu invloed van KRNWTR waterkoeler
Ook de milieu effecten zijn groot ten opzichte van bronwater. “Veel bedrijven stappen over van bronwaterflesjes naar een KRNWTR waterkoeler. Wist je dat je voor de productie en transport van 1 plastic fles je 160 liter olie nodig hebt? Vanaf nu hoef je geen bronwater meer in te kopen. En met KRNWTR heb je een stijlvol tappunt, dat een verhaal vertelt en elkaar meer kraanwater laat drinken,” voegt Niekamp toe.

Geen reactie's

Geef een reactie