Waterkoeler_waterdispnser_op_kantoor

Unieke Waterdispensers voor koud en bruisend water op kantoor huren of kopen

Tafelmodel waterdispensers voor koud water op kantoor? Alles wat je moet weten over het kopen en huren

Vroeger moest je een lelijke waterdispenser op je kantoor plaatsen als je koud water wilde drinken. En ruimte hebben voor een voorraad milieu-onvriendelijke plastic flessen. Het betekende ook een aanzienlijke maandelijkse kostenpost voor de vervanging van de plastic waterflessen. Gelukkig bieden de flessenloze waterdispensers van KRNWTR+ (aangesloten op de waterleiding) een ruimte- en geldbesparend duurzaam alternatief. Deze nieuwe generatie waterdispensers draagt bij aan een gezonde werkplek met minimale impact op het milieu, een win-win situatie. Ontdek wat onze waterdispensers aantrekkelijk maakt en welke opties beschikbaar zijn. Meer lezen over waterkoelers

watertappunten-waterkoelers-bij-v1

KRNWTR-waterdispenser bij Vesteda

Stefan van den Haselkamp, Facilitair Coördinator bij Vesteda

Vesteda is een Nederlandse woningbelegger met meer dan 15 jaar ervaring. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van de onderneming. In gesprek met Stefan van den Haselkamp, Facilitair Coördinator bij Vesteda, hebben we het over hun ervaring met KRNWTR.

“Op het moment dat we over zijn gegaan naar een nieuw pand, was dat ook het moment om te kijken naar duurzame mogelijkheden zoals producten en diensten. Wij wilden op een gezonde en duurzame manier producten aanbieden met betrekking tot de consumptie voor onze medewerkers en gasten. Dit met een aantal voorwaarden zoals een hoge standaard op het gebied van design en kwaliteit, maar ook het verhaal dat we onze medewerkers en gasten willen meegeven wanneer we een product aanbieden. KRNWTR heeft voor Vesteda een mooie betonnen sokkel met houten tap kunnen aanleveren die exact binnen de huisstijl van het kantoor past.

Bij 150 medewerkers, die doorgaans op kantoor werken, wordt de waterdispenser positief ontvangen. Wanneer ik door het kantoor loop zie ik dat de KRNWTR+ flessen in de vergaderzalen, op bureaus en bij de pantry’s worden gebruikt. De medewerkers gaan niet naar de kraan, maar lopen naar de waterdispenser. Het watertappunt wordt veelvuldig gebruikt. Het is iets extra’s wat we onze medewerkers willen geven en het ziet er gaaf uit. Afgezien dat je ijskoud (bruis)water hebt is het tappen van water veel leuker dan bij de waterkraan.

Voorheen had Vesteda een plastic waterton en dat paste niet meer bij deze tijd en bij Vesteda. We willen zoveel mogelijk het afval scheiden en met onder andere plastic zijn we goed bezig. Plastic watertonnen die verpakt, vervoerd, en omgewisseld moeten worden past niet bij de visie van Vesteda. In de huidige situatie laten we een koolzuurtank omwisselen en navullen, dat kunnen mijn collega’s gemakkelijk zelf en is een stuk duurzamer.

Voor ons is de grootste factor verduurzamen, dit doen we in het vastgoed, maar ook op het kantoor. Graag willen wij een bijdrage leveren aan het verkleinen van de afvalberg.

Ik zou KRNWTR zeker aanbevelen. Als je wilt verduurzamen, een mooi design en de medewerker iets extra’s geven dan is KRNWTR+ een goede optie om je daarin te ondersteunen.”

KRNWTR-Waterdispenser-Vesteda-vierkant
KNRWTR+ waterdispenser bij Vesteda

De voordelen van een flessenloze waterdispenser

Een waterdispenser op de waterleiding biedt de volgende voordelen:

 • Milieuvriendelijk en per maand aanzienlijk goedkoper dan mineraalwaterflessen of bronwaterdispensers.
 • Neemt aanzienlijk minder ruimte in beslag dan flessen of kannen
 • Zorgt voor minder afval en CO2 uitstoot in vergelijking tot  flessenwater
 • De waterfilter verwijdert onzuiverheden en chemicaliën uit drinkwater

Dus als je van vers & lekker water houdt, geld wilt besparen en iets goeds wil doen voor onze planeet, stap je over op een flessenloze waterdispenser.

Hoe werken waterdispensers?

Een flesloze waterdispenser zorgt voor extra gefilterd, koud en/of bruisend water. De waterdispenser wordt aangesloten in de buurt  van een standaard wasmachinekraan. Een loodgieter kan hierin goed adviseren als je beperkt bent in de ruimte of unieke installatie behoeften hebt.

De prijs van een waterdispenser voor koud water is ongeveer € 1495,- De grootte en functies die je kiest, bepalen de kosten. De installatie van een waterdispenser met alleen koud water kun je ook zelf doen. Wij kunnen een handleiding meesturen of de installatie voor je verzorgen. Als je een loodgieter inschakelt om jouw waterdispenser te installeren, zorg er dan voor dat je een gerenommeerd bedrijf inhuurt met referenties en ervaring.

Waterdispender_Tafelmodel

Met onze duurzame KRNWTR+ waterdispensers, drink je overal extra gefilterd, koud en bruisend KRNWTR+. En zo verminder je niet alleen de zinloze verspilling en transport van single-use waterflessen, maar ook je kosten!

Geen kantoor, keuken, bedrijf, restaurant of school is hetzelfde. Daarom hebben we bij KRNWTR+ vier modellen waterdispensers ontwikkeld, waardoor we overal een mooie waterkoeler kunnen plaatsen.

Als er voldoende ruimte is en geen plaats op het aanrecht of op de bar, dan kunnen we een vrijstaande waterkoeler installeren. Het voordeel is dat het hele koelsysteem in de tapkast verwerkt zit. We hebben enkel een aansluiting en wat stroom nodig.

Een waterdispenser in de vorm van een tappunt of tapzuil  op het aanrecht. In de meeste gevallen plaatsen we een tappunt of tapzuil op het aanrecht en het koelsysteem in een keukenkastje onder de tapzuil.

Het muurtappunt plaatsen we tegen een muur aan. Hierbij staat het koelsysteem achter de muur. Deze waterdispenser vergt wel iets meer werk dan de andere modellen, omdat er een opening in de muur gemaakt dient te worden, waar de leidingen doorheen gaan lopen. Bespreek deze waterdispenser-variant uitvoerig met onze KRNWTR+ specialisten, voor het juiste advies op maat.

Enkele modellen waterdispensers:

Waterdispenser bamboe & RVS

Leidingwaterkoeler
Gefilterd, gekoeld & bruisend
Koop of huren

Waterdispenser - Muurtappunt

Leidingwaterkoeler
Gefilterd, gekoeld & bruisend
Koop of huren

Waterdispenser bamboe & RVS

Leidingwaterkoeler
Gefilterd, gekoeld & bruisend
Koop of huren

Waterdispenser tafelmodel

Leidingwaterkoeler
Gefilterd, gekoeld & bruisend
Koop of huren

Vrijblijvende brochure aanvragen (in 1 minuut):

Inclusief alle informatie over onze KRNWTR-tappunten & andere producten.Vul het formulier in en ontvang direct alle informatie.

KRNWTR+ Brochure Algemeen

vervang_waterkoeler-door-leidingwaterkoeler
2 Reactie's
 • Lisa Torsing
  Geplaatst op 09:20h, 11 oktober Beantwoorden

  We willen graag de prijs voor huren aanvragen.

 • Auke-Florian Hiemstra
  Geplaatst op 13:05h, 23 oktober Beantwoorden

  Ik ontvang graag informatie over een waterpunt, zonder water aansluiting.

Geef een reactie