Waterkoeler-leidingwater-features

Wat je moet doen om de KRNWTR+ waterdispenser op een hygiënische manier te laten werken

We beseffen meer dan ooit dat het belangrijk is om jouw collega’s en klanten te beschermen, wanneer je terugkeert naar de werkplek na de lockdown. Daarom hebben we deze richtlijnen opgesteld als praktische ondersteuning om jouw KRNWTR+ waterdispenser schoon en veilig te houden. Ons advies: aanmoediging en ondersteuning van regelmatige reinigingsmomenten van de waterdispenser met een sterke focus op handhygiëne en sociale distancing.

Maak je KRNWTR+ watertappunt weer klaar voor gebruik!

waterkoeler-stroom

Waterdispenser inschakelen
Wanneer de waterdispenser uitgeschakeld is, zet hem dan weer aan. Sluit de water- en CO2- gastoevoer weer aan wanneer één van beiden is uitgeschakeld

waterkoeler-afvoer

Watertappunt doorspoelen
Wanneer de waterdispenser een tijdje niet is gebruikt, moet je telkens ongeveer 5 liter koud en bruisend water doorspoelen. Doorspoelen helpt om stilstaand water en mogelijke luchtbellen uit het systeem te verwijderen.

waterkoeler-hygiene

Ontsmet alle externe oppervlakken
van de KRNWTR+ dispenser, inclusief de tapkranen / druk-knoppen, lekbakken en roosters met een ontsmettingsmiddel of wegwerp-ontsmettingsdoekjes.

waterkoeler-hygiene-handen

Persoonlijke hygiëne
Was je handen met een alcoholgel voor en na gebruik van de waterdispenser. We raden aan om een hand-ontsmettingsmiddel en tissues binnen handbereik van de dispenser te houden, en een afvalbak om gebruikte tissues weg te gooien.

Ontsmetting van drinkaccessoires
Al het glaswerk, herbruikbare flessen, karaffen en andere drinkbekers moeten na elk gebruik zonder uitzondering worden gewassen in een vaatwasser of glazenwasser.

Over de waterfilter
De KRNWTR+ waterfilter zuivert het water grondig tot aan het uitgiftepunt. Dit voorkomt dat bacteriën en virussen zoals Legionella, Salmonella, E. coli, Hepatitis en Rotavirus in het systeem terechtkomen, jouw drinkwater verontreinigen en ziekte veroorzaken. De KRNWTR-waterfilter filtert tot 0,2 mu. De meeste waterfilters zuiveren tot 0,5 mu.

Geen reactie's

Geef een reactie