FlestikChallenge van KRNWTR+ een groot succes

#FlestikChallenge van KRNWTR+ een groot succes

Er is teveel verspilling van plastic wegwerpflessen binnen de voetbalclubs. Daarom riepen De Groene Club van de KNVB, Almere City FC en KRNWTR+ de voetbalwereld op om deel te nemen aan de #FlestikChallenge. Het doel is duurzaam drinken promoten.

Over de #FlestikChallenge
Deze maatschappelijke campagne staat symbool voor duurzaam drinken zonder plastic flesjes. Om mee te doen met de #FlestikChallenge moest je een plastic waterflesje van iemands hoofd afschieten. De challenge is afgetrapt door Almere City FC zelf met een ludieke video. Onder begeleiding van Harry Vermeegen schieten de profvoetballers Ramon Leeuwin en Tim Receveur een plastic flesje van elkaars hoofd.

De reacties waren geweldig!
Misschien heb je het wel voorbij zien komen want velen hebben meegedaan aan de #FlestikChallenge en hun toffe filmpjes online gezet! Daarnaast is de #FlestikChallenge opgepikt door meerdere persbureaus en is Daf te gast geweest bij Allsportsradio waar hij samen met Robert Denneman en Tom Pruim van Almere City FC in gesprek ging over duurzaamheid binnen de sport.

Geen reactie's

Geef een reactie