krnwtr duurzaamste merk verkiezing

KRNWTR zit in top 3 ‘Duurzaamste merk van Nederland’! Stem nu

Dr. Hauschka, Ekoplaza en KRNWTR zijn de 3 finalisten in de verkiezing ‘Duurzaamste merk van Nederland’. Vanaf 1 oktober tot 15 november hebben bijna 70 merken meegedaan aan de verkiezing, maar deze drie gaan nu onderling uitmaken wie de titel duurzaamste merk een jaar lang mag voeren. Zij hebben de meeste stemmen gekregen van de ruim 6000 stemmen die tot nu zijn uitgebracht.

Stem meteen op KRNWTR en laat zien dat je ons initiatief steunt. Aarzel ook zeker niet om dit bericht te delen.
De strijd voor de nummer 4 t/m 10 is nu gestreden. Het is alleen nog mogelijk om te stemmen op de bovenste 3 merken. Dat kan nog  tot zondagavond 0.00 uur. Dinsdag wordt de winnaar bekend gemaakt op het Nationaal Sustainability Congres.

Waarom stemmen voor KRNWTR?
Kraanwater is de duurzaamste dorstlesser van Nederland. Met KRNWTR wordt het drinken van kraanwater gestimuleerd en verschuift het beeld dat we ervan hebben van goedkoop, naar zelfbewust en milieuvriendelijk. Met KRNWTR laat je dus zien dat je kiest voor het duurzame alternatief, als dat er is, en maak een statement tegen de wegwerpcultuur! Bovendien moedig je de mensen om je heen aan om dat ook te doen.

Lees hier eerdere berichten over KRNWTR in de wedstrijd voor het duurzaamste merk van Nederland.

Geen reactie's

Geef een reactie