water-op-kantoor-duurzaamste-bedrijf-nederland2020v4

KRNWTR+ kanshebber voor ‘Duurzaamste bedrijf van Nederland 2020!’

Stichting Nederland CO2 Neutraal is op zoek naar de groenste ondernemers en heeft KRNWTR+ genomineerd als kanshebber voor de titel “Het duurzaamste bedrijf van Nederland 2020!” Een vakjury kiest elk jaar het duurzaamste bedrijf van Nederland. Ook is er een publieksprijs waarin wij graag jouw stem horen!

Wat is een groen bedrijf?

Steeds meer bedrijven in Nederland zijn zich bewust van de noodzaak van duurzaam ondernemen. Zij zetten zich in voor verandering, door bijvoorbeeld minder energie en grondstoffen te gebruiken of over te stappen op duurzame alternatieven.

Stichting Nederland CO2 Neutraal probeert het bedrijfsleven hierbij te helpen, om samen te werken aan een schone toekomst. Dat doen ze in de vorm van bijeenkomsten met inspirerende sprekers en praktische tips.

Winnaar 2019: Omrin

In 2019 won Omrin de titel. Omrin is inzamelaar en verwerker van afval en zet alles op alles om uit afval zoveel mogelijk grondstoffen terug te winnen en duurzame energie te produceren. 

Over KRNWTR+

KRNWTR+ is een sociale onderneming. In 2010 opgericht door twee vrienden die een alternatief wilden hebben voor verpakt water en frisdrank, zonder de bijsmaak van afval en transport. Met het merk KRNWTR creëerden ze een  beweging tegen de single-use plastic flesjes en de onzinnige marketing van water- en frisdrankproducenten als Nestle, Coca Cola Company, PepsiCo. Inmiddels maken ze met hun energiezuinige KRNWTR+ tappunten vele bedrijven PET-fles vrij. Werknemers drinken geen flessenwater meer, maar tappen lokaal gefilterd, gekoeld en bruisend water uit eigen bron. Soms aangevuld met een natuurlijke siroop. En dat scheelt geld, afval en CO2.

Geen reactie's

Geef een reactie