[Ronde 1] KRNWTR duurzaamste merk van Nederland? Stem op ons!

Allesduurzaam.nl organiseert dit jaar voor de derde keer de verkiezing ‘Duurzaamste merk van Nederland’. Een mooie prijs die KRNWTR graag binnen wil slepen. Dat kunnen wij echter niet zonder jouw hulp. Stem dus nu op KRNWTR en laat zien dat je ons initiatief steunt.

Waarom KRNWTR?
In Nederland wordt veel bronwater gedronken. Best vreemd. Ons kraanwater is veilig en schoon en één van de beste drinkwaters ter wereld. Waarom importeren we dan eigenlijk ‘verpakt’ bronwater uit Frankrijk, België en Italië? De productie, het transport en de verpakkingen zijn immers slecht voor ons milieu. Door KRNWTR te steunen geef je kraanwater de waardering die het verdient.

De wedstrijd
bronwater-krnwtrxDe prijs ‘Duurzaamste merk van Nederland’ wordt uitgereikt in etappes. Het eerste doel is om in de top 10 duurzaamste merken van Nederland te komen. Daarvoor kun je stemmen tot en met 31 oktober. Daarna strijden er tien merken om in de top 3 te komen. De drie merken die overblijven strijden uiteindelijk voor de titel ‘Duurzaamste merk van Nederland.’ Als alles goed gaat hebben we jouw steun dus vaker dan één keer nodig. Op 20 november wordt de winnaar bekend gemaakt op het Nationaal Sustainability Congres.

Ga naar www.allesduurzaam.nl en stem direct!

Geen reactie's

Geef een reactie