De frisse watertap voor op jullie kantoor

Lekker water met veel minder afval en gedoe.

Met KRNWTR+ zeg je dag tegen zinloze verpakkingen en onnodig vervoer. En tap je extra gefilterd water in z’n zuiverste vorm. Gekoeld. Bruisend. Of met een smaakje.

De frisse watertap voor op jullie kantoor

Lekker water met veel minder afval en gedoe.

Met KRNWTR+ zeg je dag tegen zinloze verpakkingen en onnodig vervoer. En tap je extra gefilterd water in z’n zuiverste vorm. Gekoeld. Bruisend. Of met een smaakje?

Enkele tevreden gebruikers van onze tappunten:

krnwtr-waterkoeler-kantoor-klanten

Lekker drinken, zonder die zinloze verpakkingen

Met onze strak ontworpen watertaps maak je het drinken van water een stuk aantrekkelijker voor je medewerkers. Ze tappen zelf heerlijk lokaal water: gefilterd, gekoeld, met bubbels, of met een natuurlijk smaakje.

Het tappunt wordt aangesloten op jullie waterleiding. Je hoeft nu geen flessen of blikjes meer in te kopen en daardoor bespaar je (plastic) afval, CO2 en geld. Zeg maar dag tegen duur en milieubelastend flessenwater. Met onze waterfilter heb je onbeperkt toegang tot schoon en gezuiverd water. Met een veel lagere footprint, dan verpakt water.

Het KRNWTR+ tappunt in het kort:

 1. Bespaart geld, afval en CO2
 2. Er wordt meer water gedronken
 3. Ook met natuurlijke smaakjes mogelijk
 4. Geen gedoe met statiegeld op blikjes of flesjes
 5. Uniek design
 6. Voor kleine en grote bedrijven
 7. Aangesloten op jouw waterleiding
 8. 5% van onze winst naar initiatieven die de plasticsoep verminderen
 9. Onbeperkt heerlijk gefilterd, gekoeld en bruisend zuiver water.
KRNWTR-limonade-siropentap (1)

Gebruikers over onze tappunten:

“Minder handling en er wordt meer water gedronken.”

Iedereen is enthousiast en tapt de hele dag door water. Zo stimuleren we ook dat er minder frisdrank gedronken wordt op kantoor. Door KRNWTR+ hoeven we de koelkast niet meer met blikjes en flesjes bij te vullen en het ziet er tof uit. Ik zou het zeker aanbevelen.”

Marielle Pluymen, Head Of Hospitality, Dept Amsterdam

“Geen zinloze verspilling meer.”

“Onze medewerkers zijn er erg blij met het tappunt. Er gingen enorm veel blikjes doorheen en we wilden de zinloze verspilling tegengaan,  De samenwerking met KRNWTR+ is fijn. Ik kan het iedereen aanraden.”

Puck de Jong, Office Manager, Makerstreet

“Past perfect in ons vitaliteitsbeleid.”

We krijgen positieve reacties over de KRNWTR+ waterkoeler op ons kantoor. Bezoekers en collega’s hebben leuke gesprekken over duurzaamheid. En de waterkoeler past ook nog in ons vitaliteitsbeleid om medewerkers een gezondere keuze te laten maken.

Ronald van Es, Financieel Directeur, Macaw

Ontdek ook onze tappunten voor op kantoor

Met de KRNWTR+ tappunten verminder je niet alleen de zinloze verspilling van single-use waterflessen en blikjes, maar ook handling en kosten!
We hebben diverse modellen waterdispensers. Dus zeker weten ook een model voor jou!

Eenvoudig te installeren

Al jouw frisse dranken uit 1 tap

Voor kleine en grote bedrijven.

Het is tijd voor de Refillution. Doen jullie ook mee?

Extra gefilterd

Onze waterfilter filtert 99,999% van alle ongewenste stoffen: zoals microplastics, medicijnresten en ongewenste bacteriën. En zorgt voor een betere smaak.

Jullie impact meten

Onze impactmeter meet de footprint van jouw tappunt, zoals het aantal liters gedronken per dag, aantal flesjes en CO2-uitstoot bespaart.

Natuurlijke siropen

Met onze ambachtelijke limonadesiropen maak je jouw eigen natuurlijke limonade. Lekkerder, gezonder en met minder verspilling.

Veelgestelde vragen:

Wat heb ik nodig om een KRNWRT+ tappunt te installeren?

 • Watertoevoer (3/4 wasmachinekraan).
 • Een 230V wandcontactdoos.
 • Ruimte om het watertappunt te plaatsen. Inclusief 10cm ventilatie ruimte rondom.

Wat is de levertijd van een KRNWTR+ tappunt?

Na betaling en indien aan plaatsingsvoorwaarden voldaan, is de doorlooptijd 4 weken.

Hoe worden jullie limonadesiropen gemaakt en welke smaken zijn er?

De KRNWTR+ limonadesiropen worden gemaakt met verse en natuurlijke producten van de beste leveranciers. Zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.  Alleen wat echt en natuurlijk is mag in KRNWTR+. De siropen worden door cocktailmakers gewaardeerd vanwege de verfijnde smaak. Siroop plus water uit de tap. Dat scheelt weer flink wat vrachtwagenkilometers.

Onze ambachtelijke siroopsmaken:

 • Cranberry Rozenbottel
 • Bessen
 • Citroen
 • Vlierbloesem
 • Gember Sereh
 • IJsthee
 • Vlierbes Klaproos
 • Zwarte Bes
 • Rozemarijn
 • Duindoorn

Kan ik ook flessen met eigen logo krijgen?

Ja, onze stijlvolle en stevige waterflessen zijn van glas of rvs. Gemaakt om te hervullen. Eenvoudig te personaliseren met jullie bedrijfslogo.

KRNWTR+ is een social enterprise. Wat betekent dat?

Social enterprises zijn bedrijven die ondernemen vanuit een drive om goed te doen voor de wereld. Ze verdienen geld aan producten en diensten die een positieve maatschappelijke impact creëren. KRNWTR+ is in 2010 opgericht om flessenwater te stoppen door een duurzaam alternatief, het KRNWTR+ tappunt: dat scheelt afval en co2.

Hoeveel kunnen jullie besparen aan kosten?

In vergelijking met flessenwater en blikjes fris is een KRNWTR+ tappunt ook nog eens een stuk goedkoper. Zo bespaar je niet alleen op handling, afval en CO2, maar bespaar je ook geld. Dit bedrag kan op jaarbasis al snel hoog oplopen. Des te meer collega’s, des te meer je bespaart.

Bereken nu wat jullie kunnen besparen!

10
0.89
Bespaar per jaar tot€ 

* Deze berekening geldt voor flessenwater versus een KRNWTR+ watertappunt. Op basis van 260 werkdagen | Gemiddeld 1 liter per persoon per dag | Inclusief huur KRNWTR+ tappunt

Brochure of offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en ontvang geheel vrijblijvend alle gewenste informatie over onze KRNWTR+ tappunten en andere producten.

KRNWTR+ Brochure Kantoor

Hoeveel water verbruiken we