Zet een stap in de groene richting met een KRNWTR+ waterkoeler op kantoor

Met onze duurzame design waterkoelers (A+++) tap je onbeperkt gefilterd, gekoeld en bruisend water op kantoor. En dat allemaal zonder de bijsmaak van onnodig afval en transport. Dat is duurzaam én lekker gezond.

Met een KRNWTR+ waterdispenser bespaart jouw bedrijf (plastic) afval, CO2 én geld.

waterkoeler_kantoor
Meer_plastic_afval_dan_vis

Elke minuut worden er 1 miljoen flesjes gekocht

Plastic fles in oceaan

Als we zo door gaan is er in 2050 meer plastic in zee dan vis

Minder_transport_flessenwater

Flessenwater legt gemiddeld 577 km af.

KRNWTR-watertappunt-met voetpedaal

Duurzame waterkoeler bij jou op kantoor

Met een KRNWTR+ waterkoeler op kantoor tap je lokaal en heerlijk zuiver water. Het water is extra gefilterd en gekoeld, en voor wie wil, met bubbels. Tap je water lokaal, zo gaan we samen het onnodige gebruik van (plastic) waterflesjes op de werkvloer tegen.

Maar niet alleen het water halen wij van Nederlandse bodem. Onze Dutch Design waterkoelers worden met liefde en aandacht gemaakt in Nederland. Ze bestaan uit duurzame materialen als RVS, CO2 neutraal bamboe en/of gerecycled plastic en zijn energiezuinig (A+++).

Daarnaast gaat 5% van onze opbrengst naar initiatieven die de plasticsoep verminderen.

Ontdek onze duurzame waterkoelers voor op kantoor

Waterkoeler_bedrijven

KRNWTR+ Tapzuil

Drinkwaterkoeler_kantoren_bedrijven

KRNWTR+ Tafelmodel

Waterkoeler_watertappunt_kopen_huren_horeca

KRNWTR+ Original

Siropenbar_horeca

KRNWTR+ Siropenbar

Duurzaam drinken op kantoor

Met  KRNWTR+ stimuleer je het drinken van lokaal getapt water, met of zonder bubbels. Je kunt het water zelfs nét dat beetje extra geven met onze 100% natuurlijke siropen. Zo tapt jouw team in een handomdraai een duurzaam, lekker en lokaal alternatief voor frisdrank.

Dat kan heel wat flesjes, blikjes én suiker op kantoor schelen…

watertappunt_op_kantoor
waterdispenser_op_kantoor

Vitaliteit op de werkvloer

Water drinken is hartstikke gezond. Daar zijn we het allemaal over eens. Maar wist jij dat medewerkers meer water drinken op kantoor wanneer zij toegang hebben tot een watertappunt?

Dat komt niet alleen de gezondheid ten goede, maar ook de resultaten. Een uitdroging van slechts 2% vermindert namelijk al de concentratie.

Houd jouw team daarom fris en fruitig met een lekker vers getapt glaasje water!

Bespaar kosten

Oke. Een waterkoeler op kantoor bespaart een hoop (plastic) afval en heel wat onnodige transportkilometers. Maar hebben we het al over de kosten gehad?

In vergelijking met flessenwater is een waterkoeler namelijk een stuk goedkoper. Zo bespaar je niet alleen afval en CO2, maar ook geld. Dit bedrag kan op jaarbasis al snel hoog oplopen.

Benieuwd wat jouw bedrijf kan besparen?

Flessen_Karaffen_bedrukt

Flessen en karaffen

Onze mooie design waterflessen (glas of rvs) zijn verkrijgbaar in 350, 500ml en 750 ml, 100% herbruikbaar en vaatwasmachinebestendig.

Siropenhouder_natuurlijke_siropen

Limonadesiropen

Verminder verpakking, afval en transport. Maak je eigen limonade met de limonadesiropen van KRNWTR+. Veel lekkerder dan de standaard merken.

Wat klanten over ons zeggen

Watertappunt huren?

Naast dat je met een KRNWTR+ tappunt bijdraagt aan een betere wereld en een goede gezondheid, scheelt het je ook in kosten. Meer weten of wil je een watertappunt huren? Vul onderstaand formulier in en ontvang geheel vrijblijvend een brochure. Inclusief alle informatie over onze KRNWTR+ tappunten en andere producten. 

  Jouw naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoon (*)

  Bedrijfsnaam (*)

  Nog een andere vraag of wens?

  Waterkoeler_waterdispnser_op_kantoor