Jouw kantoor verduurzamen?

De KRNWTR+ waterdispensers. Kwalitatief, kostenefficiënt en milieubewust

Met onze duurzame design waterkoelers (A+++) tap je onbeperkt gefilterd, gekoeld en bruisend water op kantoor. En dat allemaal zonder de bijsmaak van onnodig afval en transport. Dat is duurzaam én lekker gezond.

Met een KRNWTR+ waterdispenser bespaart ook jouw bedrijf (plastic) afval, CO2 én geld.

waterkoeler-tafelmodel-kantoor-circl1
waterkoeler-tafelmodel-kantoor-circl1

De duurzame waterkeuze voor jouw bedrijf

De KRNWTR+ waterdispensers. Kwalitatief, kostenefficiënt en milieubewust

Met onze duurzame design waterkoelers (A+++) tap je onbeperkt gefilterd, gekoeld en bruisend water op kantoor. En dat allemaal zonder de bijsmaak van onnodig afval en transport. Dat is duurzaam én lekker gezond.

Met een KRNWTR+ waterdispenser bespaart ook jouw bedrijf (plastic) afval, CO2 én geld.

Meer_plastic_afval_dan_vis

Maak je kantoor groener!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt steeds belangrijker. Geef hierin zelf het goede voorbeeld door te kiezen voor de meest duurzame oplossing in water drinken op kantoor. De leidingwaterkoelers van KRNWTR+ dragen bij aan een groenere en meer circulaire economie (minder afval en transport).

Plastic fles in oceaan

Betaalbaar en Gemakkelijk

De leidingwaterkoelers van KRNWTR+ besparen inkoop en opslag van flesjes en blikjes water. Je kunt zo jaarlijks veel geld besparen op de inkoop van flessenwater. De hoogwaardige leidingwaterkoelers van KRNWTR+ maken het jullie gemakkelijk om koud en bruisend water op kantoor te drinken. 

icon-watertappunt-wit

Lekker water op de werkvloer

De watertappunten van KRNWTR+ zijn overal in jouw kantooromgeving te plaatsen en filteren het water extra, zodat het nog lekkerder wordt. Zo wordt de beschikbaarheid van gezuiverd, gekoeld en bruisend drinkwater groter, en motiveer je collega’s om meer water te drinken. Lekker en gezond.

watertappunten-waterkoelers-bij-v1

Ronald van Es, Financieel Directeur, Macaw

We krijgen positieve reacties over de KRNWTR waterkoeler op kantoor. Bezoekers en collega’s hebben leuke gesprekken over Nederlands kraanwater en duurzaamheid. En de waterkoeler past ook nog in ons vitaliteitsbeleid om medewerkers een gezondere keus te laten maken.
VanDuijnen met plusje

‘Groene’ waterkoeler bij jullie op kantoor?

Met een KRNWTR+ waterkoeler op kantoor tap je lokaal en heerlijk zuiver water. Het water is extra gefilterd en gekoeld, en voor wie wil, met bubbels. Tap je water lokaal, zo gaan we samen het onnodige gebruik van (plastic) waterflesjes op de werkvloer tegen.

Maar niet alleen het water halen wij van Nederlandse bodem. Onze Dutch Design waterkoelers worden met liefde en aandacht gemaakt in Nederland. Ze bestaan uit duurzame materialen als RVS, CO2 neutraal bamboe en/of gerecycled plastic en zijn energiezuinig (A+++).

Daarnaast gaat 5% van onze winst naar initiatieven die de plasticsoep verminderen.

Ontdek onze duurzame waterkoelers voor op kantoor

Waterkoeler_bedrijven

KRNWTR+ Tapzuil

Drinkwaterkoeler_kantoren_bedrijven

KRNWTR+ Tafelmodel

Waterkoeler_watertappunt_kopen_huren_horeca

KRNWTR+ Original

Siropenbar_horeca

KRNWTR+ Siropenbar

Vitaliteit op de werkvloer

Water drinken is hartstikke gezond. Daar zijn we het allemaal over eens. Maar wist jij dat medewerkers meer water drinken op kantoor wanneer zij toegang hebben tot een watertappunt?

Dat komt niet alleen de gezondheid ten goede, maar ook de resultaten. Een uitdroging van slechts 2% vermindert namelijk al de concentratie.

Houd jouw team daarom fris en fruitig met een lekker vers getapt glaasje water!

Marielle Pluymen, Head Of Hospitality, Dept Amsterdam

Iedereen is enthousiast en tapt de hele dag door water. Zo stimuleren we ook dat er minder frisdrank gedronken wordt op kantoor. Door KRNWTR+ besparen we werk aan bijvullen en het ziet er tof uit. Ik zou het zeker aanbevelen.
waterkoeler-kantoor-vrijstaand-gekoeld-water

Lekker vers water op kantoor

Met  KRNWTR+ stimuleer je het drinken van lokaal getapt water, met of zonder bubbels. Je kunt het water zelfs nét dat beetje extra geven met onze 100% natuurlijke siropen. Zo tapt jouw team in een handomdraai een duurzaam, lekker en lokaal alternatief voor frisdrank.

Dat kan heel wat flesjes, blikjes én suiker op kantoor schelen…

Bespaar kosten op inkoop flessenwater

Oke. Een waterkoeler op kantoor bespaart een hoop (plastic) afval en heel wat onnodige transportkilometers. Maar we hebben het nog niet over de financiële voordelen gehad. In vergelijking met flessenwater is een waterkoeler namelijk een stuk goedkoper. Zo bespaar je niet alleen afval en CO2, maar ook geld. Dit bedrag kan op jaarbasis al snel hoog oplopen. Des te meer collega’s, des te meer je bespaart. 

Bereken hier wat jij kan besparen!

Waterdisenser-kantoor-waterflessen

Waterflessen en karaffen

Onze mooie design waterflessen (glas of rvs) zijn verkrijgbaar in 350 en 750 ml, 100% herbruikbaar en vaatwasmachinebestendig.

Watertappunt-kantoor-limonadesiropen

Natuurlijke limonadesiropen

Verminder verpakking, afval en transport. Maak je eigen limonade met de ambachtelijke limonadesiropen van KRNWTR+. Veel lekkerder dan de standaard merken.

Puck de Jong, Office Manager, Makerstreet

De medewerkers zijn er erg blij mee. Samenwerking aangegaan om verspilling tegen te gaan, er gingen enorm veel blikjes doorheen. Fijne samenwerking waarin snel wordt gehandeld. Ik zou het iedereen aanraden.

Watertappunt info?

Naast dat je met een KRNWTR+ tappunt bijdraagt aan een betere wereld en een goede gezondheid, scheelt het je ook in kosten. Meer weten of wil je een watertappunt huren? Vul onderstaand formulier in en ontvang geheel vrijblijvend een brochure. Inclusief alle informatie over onze KRNWTR+ tappunten en andere producten. 

  Jouw naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoon (*)

  Bedrijfsnaam (*)

  Aantal gebruikers

  Nog een andere vraag of wens?

  Waterkoeler_waterdispnser_op_kantoor