Maak je kantoor groener met een KRNWTR+ waterkoeler

Waarom iets verpakken en vervoeren als je het ook lokaal kunt tappen? Tap onbeperkt gefilterd, gekoeld en bruisend water, zonder de bijsmaak van onnodig afval en transport.

En bespaar eenvoudig (plastic) afval, CO2 én geld.

Waterkoeler-kantoor-bruisend-koud-water
iconen-waterflessen

Elke minuut worden er 1 miljoen flesjes gekocht

icon-aarde-milieu-wit

Zal er in 2050 meer plastic in zee zijn dan vis?

iconen-transport-flessenwater

Flessenwater legt gemiddeld 577km af.

Waterkoeler-watertappunt-op-kantoor_800x700px

Het watertappunt voor bedrijven

KRNWTR+ staat voor kwaliteit. Tap lokaal heerlijk zuiver water; gefilterd, gekoeld en/of bruisend. Eventueel aan te vullen met onze 100% natuurlijke siropen.

Maar de kwaliteit stroomt niet alleen uit jullie stijlvolle watertap. Onze waterdispensers zijn met aandacht gemaakt in Nederland en bestaan enkel uit duurzame materialen zoals RVS, CO2 neutraal bamboe en/of gerecycled plastic.

Inclusief 5% donatie aan initiatieven om de Plastic Soup te verminderen.

watertappunten-waterkoelers-bij-v1
Sfeerfoto-siropen-watertappunt-waterkoeler

Verduurzaam jouw kantoor én bespaar kosten!

KRNWTR+ wil het gebruik van single-use (plastic) waterflesjes stoppen om zo de plasticsoep te verminderen. Want waarom water over de weg transporteren als je het ook lokaal kunt tappen?

Met de waterkoelers van KRNWTR+ tap je heerlijk zuiver water, maar dan een stuk goedkoper in vergelijking met flessenwater. Zo bespaar je niet alleen afval en CO2, maar ook geld. Dit bedrag kan op jaarbasis al snel hoog oplopen.

Ontdek onze duurzame waterkoelers voor op kantoor

Leidingwaterkoeler-bruisend-original

Original

KRNWTR-watertappunt-tower

Tapzuil

KRNWTR-waterdispenser-classic-tafelmodel

Tafelmodel

KRNWTR-muurtappunt-kantoor

Muurtappunt

KRNWTR+ ambachtelijke siropen

Verminder verpakking, afval en transport. Maak je eigen limonade met KRNWTR+. Alleen wat echt en natuurlijk is zit erin. Veel lekkerder.

KRNWTR+ Glaswerk

Onze mooie design waterflessen (glas of rvs) zijn verkrijgbaar in 350, 500ml en 750 ml, 100% herbruikbaar en vaatwasmachinebestendig

Klanten over het KRNWTR-tappunt

De houten waterkoeler laat zien hoe belangrijk onze medewerkers het vinden om als groot bedrijf verantwoordelijk met onze omgeving om te gaan.”
Tom Kaars Sijpesteijn, algemeen directeur - Atradius Nederland
“We krijgen positieve reacties over de KRNWTR waterkoeler op kantoor. Bezoekers en collega’s hebben leuke gesprekken over Nederlands kraanwater en duurzaamheid. En de waterkoeler past ook nog in ons vitaliteitsbeleid om medewerkers een gezondere keus te laten maken.” Ronald van Es, financieel directeur, Macaw.

Drink lekker water van hier!

Wist jij dat er iedere minuut (!) een vrachtwagen vol plastic afval in de zee belandt? Een groot deel hiervan bestaat uit plastic (water)flesjes. 116 flesjes per persoon per jaar, om precies te zijn. En dat terwijl we in Nederland kraanwater van topkwaliteit hebben. Zonde!

Doe ons maar lekker water van hier! Zo dragen we op een simpele manier bij aan een betere wereld. Lekker, gezond en met minder verspilling!

Richtingwijzer_leidingwatertkoeler_300px