Het allerbeste water drinken? De KRNWTR ecotap filter

Ons kraanwater is van uitstekende kwaliteit. Maar als je het niet helemaal vertrouwt en daarom verpakt bronwater in de supermarkt koopt, dan hebben wij voor jou de duurzame oplossing: de KRNWTR ecotap filter op je kraan. Hiermee worden zelfs de kleinste onreinheden uit het leidingwater gefilterd. Kraanwater wordt KRNWTR. Of bronwater zoals bronwater bedoeld is.

keukenkraan_filter_kraanwater_3_weg_web

Het Nederlands kraanwater behoort tot de schoonste drinkwaters van de wereld en is beter dan verpakt bronwater, maar…
Kraanwater is de beste dorstlesser en beter voor ons milieu dan duur bronwater in plastic flesjes. En Nederlandse kraanwater wordt vaker getest dan bronwater. Niettemin zijn er soms verontrustende berichten. Medicijnen die worden weggegooid of uitgeplast kunnen niet helemaal worden weggezuiverd. De concentraties die we hierdoor binnen krijgen zijn echter een factor duizend lager dan de werkzame dosis. Volgens het RIVM zijn de risico’s bij die concentraties dan ook klein tot verwaarloosbaar. Wat de langetermijneffecten van die chronische blootstelling aan lage concentraties van honderden chemische stoffen zijn, weten we echter niet zo goed. Vandaar dat er nog steeds gewerkt wordt aan minder lozing en beter zuivering. Het Nederlands kraanwater behoort tot de schoonste drinkwaters van de wereld. Maar wilt u 100% zekerheid? Koop dan de KRNWTR ecotap filter.

Het allerbeste drinkwater thuis en geen plastic flessen meer in huis

water drinken familie thuis

Over de filter
De KRNWTR ecotap filter is een van de betere 3- fasen filters van de wereld. Het verwisselbare filter zorgt voor kraanwater van mineraalwaterkwaliteit. Alle chemische verontreinigen en bacteriën (hoe klein ook) worden verwijderd. De filter behoudt belangrijke mineralen van water zoals magnesium en calcium.

Ecotap FILTER kunstof-web

3 soorten kranen in combinatie met de KRNWTR ecotap filter:

De KRNWTR ecotap filter zuivert 3.500 liter drinkwater. Bij een gezin van 4 personen gaat de filter circa 6 maanden mee, voordat hij vervangen moet worden.

  • Extra gefliterd kraanwater
  • Thuis wordt eigen mineraalwaterbron
  • Milieubewust
  • Kostenbesparend
krnwtr_ecotap-home-minikraan_web

KRNWTR mini kraan
Naast uw bestaande mengkraan wordt de ECOtap minikraan gebruikt voor het gefilterde drinkwater. Verkrijgbaar in zowel chroom als RVS-kleur.

krnwtr_ecotap-home-mengkraan_web

KRNWTR 3-in-1 kraan
Deze kraan heeft en separate uitloop in de uitloop zodat het filterwater niet vermengt kan worden met het kraanwater. Bedieningsknop aan de linkerzijde. Deze kraan is ter vervanging van uw huidige mengkraan.

Luxe KRNWTR 3-in-1 kraan
Deze éénhendelkraan heeft ook een separate uitloop in de uitloop zodat het filterwater niet vermengt kan worden met het kraanwater. Met de zwarte draai-cilinder op de body tapt u uw gefilterde drinkwater. Deze kraan is zowel in chroom als RVS kleur leverbaar.

I am test text for Call to action.

KRNWTR Waterkoeler voor Thuis

Ontdek het gemak van een waterkoeler in uw huis. Heerlijk gekoeld en extra gefilterd kraanwater. De inbouwkoeler neemt niet veel plaats in in uw keuken. Met de 3 weg mengkraan heeft u 1 kraan voor het gekoeld als het normale leiding- en warme water.

De voordelen

Milieubewust & Spaarzaam
Gekoeld en gefilterd water
Ook met Quooker mogelijk

Waarom een Waterkoeler voor thuis?

Beter voor het milieu

Dagelijks gooien we in Nederland 500.000 plastic flesjes weg. Een groot gedeelte hiervan zijn plastic bronwaterflesjes. Daar wil KRNWTR iets aan doen. Want kraanwater is gezond, lekker en beter voor het milieu dan bronwater, dat verpakt en vervoerd moet worden. Kraanwater is een echt streekproduct.

plastic soup
drinkwater-veilig-zuiveren

Je gaat voldoende water drinken

Om de benodigde 2 liter water per dag te bereiken is een goede voorziening voor gekoeld water binnen handbereik noodzakelijk. KRNWTR ‘zien’ betekent dan vanzelf ‘water drinken’.

Door het plaatsen van KRNWTR-tappunten, die worden aangesloten op het waterleidingnet, beschik je over een aantrekkelijke lokale bron die altijd voldoende gekoeld water geeft.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail