fbpx
KRNWTR-waterdispenser-kantoor-flessen

Unieke Waterdispensers voor koud water op kantoor huren of kopen

KRNWTR-waterdispenser bij Vesteda

Stefan van den Haselkamp, Facilitair Coördinator bij Vesteda

Vesteda is een Nederlandse woningbelegger met meer dan 15 jaar ervaring. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van de onderneming. In gesprek met Stefan van den Haselkamp, Facilitair Coördinator bij Vesteda, hebben we het over hun ervaring met KRNWTR.

“Op het moment dat we over zijn gegaan naar een nieuw pand, was dat ook het moment om te kijken naar duurzame mogelijkheden zoals producten en diensten. Wij wilden op een gezonde en duurzame manier producten aanbieden met betrekking tot de consumptie voor onze medewerkers en gasten. Dit met een aantal voorwaarden zoals een hoge standaard op het gebied van design en kwaliteit, maar ook het verhaal dat we onze medewerkers en gasten willen meegeven wanneer we een product aanbieden. KRNWTR heeft voor Vesteda een mooie betonnen sokkel met houten tap kunnen aanleveren die exact binnen de huisstijl van het kantoor past.

Bij 150 medewerkers, die doorgaans op kantoor werken, wordt het tappunt positief ontvangen. Wanneer ik door het kantoor loop zie ik dat de KRNWTR flessen in de vergaderzalen, op bureaus en bij de pantry’s worden gebruikt. De medewerkers gaan niet naar de kraan, maar het tappunt wordt veelvuldig gebruikt. Het is iets extra’s wat we onze medewerkers willen geven en het ziet er gaaf uit. Afgezien dat je ijskoud (bruis)water hebt is het tappen veel leuker dan bij de kraan.

Voorheen had Vesteda een plastic waterton en dat paste niet meer bij deze tijd en bij Vesteda. We willen zoveel mogelijk het afval scheiden en met onder andere plastic zijn we goed bezig. Plastic watertonnen die verpakt, vervoerd, en omgewisseld moeten worden past niet bij de visie van Vesteda. In de huidige situatie laten we een koolzuurtank omwisselen en navullen, dat kunnen mijn collega’s gemakkelijk zelf en is een stuk duurzamer.

Voor ons is de grootste factor verduurzamen, dit doen we in het vastgoed, maar ook op het kantoor. Graag willen wij een bijdrage leveren aan het verkleinen van de afvalberg.   

Ik zou KRNWTR zeker aanbevelen. Als je wilt verduurzamen, een mooi design en de medewerker iets extra’s geven dan is KRNWTR een goede optie om je daarin te ondersteunen.”

Tafelmodel waterdispensers voor koud water op kantoor? Alles wat je moet weten over het kopen en huren

Vroeger moest je een lelijke waterdispenser op je kantoor plaatsen als je koud water wilde drinken. En ruimte hebben voor een voorraad milieu-onvriendelijke plastic flessen. Het betekende ook een aanzienlijke maandelijkse kostenpost voor de vervanging van de plastic waterflessen. Gelukkig bieden de flessenloze waterdispensers van KRNWTR (aangesloten op de waterleiding) een ruimte- en geldbesparend duurzaam alternatief. Deze nieuwe generatie waterdispensers draagt bij aan een gezonde werkplek met minimale impact op het milieu, een win-win situatie. Ontdek wat onze waterdispensers aantrekkelijk maakt en welke opties beschikbaar zijn.

De voordelen van een flessenloze waterdispenser

Een waterdispenser op de waterleiding biedt de volgende voordelen:

 • Milieuvriendelijk en per maand aanzienlijk goedkoper dan mineraalwaterflessen of bronwaterdispensers.
 • Neemt aanzienlijk minder ruimte in beslag dan flessen of kannen
 • Zorgt voor minder afval en CO2 uitstoot in vergelijking tot  flessenwater
 • De waterfilter verwijdert onzuiverheden en chemicaliën uit drinkwater

Dus als je van vers & lekker water houdt, geld wilt besparen en iets goeds wil doen voor onze planeet, stap je over op een flessenloze waterdispenser.

Hoe werken waterdispensers?

Een flesloze waterdispenser zorgt voor extra gefilterd, koud en/of bruisend water. De waterdispenser wordt aangesloten in de buurt  van een standaard wasmachinekraan. Een loodgieter kan hierin goed adviseren als je beperkt bent in de ruimte of unieke installatie behoeften hebt.

De prijs van een tafelmodel waterdispenser voor koud water varieert van ongeveer € 650 tot € 1500. De grootte en functies die je kiest, bepalen de kosten. De installatie van een waterdispenser met alleen koud water kun je ook zelf doen. Wij kunnen een handleiding meesturen of de installatie voor je verzorgen. Als je een loodgieter inschakelt om jouw waterdispenser te installeren, zorg er dan voor dat je een gerenommeerd bedrijf inhuurt met referenties en ervaring.

Met onze duurzame KRNWTR+ waterdispensers, drink je overal extra gefilterd, koud en bruisend KRNWTR+. En zo verminder je niet alleen de zinloze verspilling en transport van single-use waterflessen, maar ook je kosten!

Enkele modellen waterdispensers:

Waterdispenser bamboe & RVS

Leidingwaterkoeler
Gefilterd & koud water
Bruisend
Koop of huren
En 5% gaat naar initiatieven die de plastic soep verminderen!

Waterdispenser - Tapkast

Leidingwaterkoeler
Gefilterd & koud water
Bruisend Niet mogelijk
Koop of huren
En 5% gaat naar initiatieven die de plastic soep verminderen!

Waterdispenser bamboe & RVS

Leidingwaterkoeler
Gefilterd & koud water
Bruisend
Koop of huren
En 5% gaat naar initiatieven die de plastic soep verminderen!

Vrijblijvende brochure aanvragen (in 1 minuut):

Inclusief alle informatie over onze KRNWTR-tappunten & andere producten.Vul het formulier in en ontvang direct alle informatie.

  Jouw naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoon (*)

  Bedrijfsnaam (*)

  Nog een andere vraag of wens?

  vervang_waterkoeler-door-leidingwaterkoeler


  × Hoe kunnen wij je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday