Stop met het inkopen van bronwater en verminder plastic afval en transport. Stap over op een KRNWTR-waterkoeler

Hieronder lees je alles over waterkoelers

Per jaar worden er In Nederland 300 miljoen waterflesjes weggegooid. Een gedeelte beland in de natuur. Deze single-use waterflessen worden vaak over grote afstanden vervoerd. En dat terwijl we in Nederland water van topkwaliteit hebben. Stop met deze zinloze verspilling van verpakkingen die we slechts 1 keer gebruiken. 

Huur of koop een waterkoeler op de waterleiding voor op het werk.  Met heerlijk gefilterd, gekoeld en bruisend kraanwater. Lekker, lokaal & duurzaam. Dat scheelt geld, afval en CO2-uitstoot en het ziet er ook nog eens mooi uit. Wij adviseren je graag de KRNWTR-waterkoeler die het beste bij jullie past. 

watertap-waterkoeler-tafelmodel-horeca-kantoor-bruisend
Watertappunt-waterkoeler-tapzuil-bruisend-horeca-werk
gekoeld waterkraan-bruisend-kantoor
waterkoelers-watertappunt-school-muurtappunt

De KRNWTR-koelers: waterkoelers van hout, staal of rvs.

Onze waterkoelers worden aangesloten op de waterleiding en zijn gemaakt van duurzaam gewonnen hout, staal of rvs. Ze zijn veel  duurzamer dan bronwaterkoelers en ze zien er ook nog eens mooi uit. Een KRNWTR-waterkoeler op het werk, school of in de horeca draagt op een simpele manier bij aan een betere wereld. Drink daarom KRNWTR. Lekker, lokaal & duurzaam.

De beste machines, het leukste verhaal en de meeste service

De ingebouwde waterkoeler is een van de duurzaamste in zijn soort. En geeft ook de beste kwaliteit bruisend water. Meer dan een waterleiding en een beetje stroom heb je niet nodig om te kunnen genieten van een van de lekkerste drinkwaters van de wereld.

Gekoeld, gefilterd en ook met bubbels verkrijgbaar.

Ook deze bedrijven tappen water uit een KRNWTR-koeler:

Ook deze bedrijven tappen water uit een KRNWTR-koeler:

Voordelen leidingwaterkoelers:

 Goedkoper dan bronwater
Meer water drinken is gezonder
Minder inkoop, afval en CO2
Aantrekkelijk design
Normaal, gekoeld en/of bruisend
Minder Plastic Soup

Meer water drinken

Wanneer  een KRNWTR tappunt geplaatst wordt, wordt er meer water gedronken (gezonder) en ontstaan er interessante discussies over onze wegwerpcultuur. De plastic bronwaterflesjes kunnen nu de deur uit, want de duurzame KRNWTR-waterkoelers zorgen ervoor dat koel & bruisend kraanwater met trots gedronken wordt.

waterkaraffen-kraanwater-bedrijven-horeca
KRNWTR-tappunt + siropen bij Backbase
KRNWTR-limonadebar

Reacties over de KRNWTR-watertappunten:

“Het straalt aan alle kanten duurzaamheid uit.”
Mark Daalderop, mededirecteur - Titus Brandsma College
“We krijgen positieve reacties over de KRNWTR waterkoeler. Bezoekers en collega’s hebben leuke gesprekken over Nederlands kraanwater en duurzaamheid. En de waterkoeler past ook nog in ons vitaliteitsbeleid om medewerkers een gezondere keus te laten maken.” Ronald van Es, financieel directeur, Macaw.

Vraag de KRNWTR waterkoeler informatie-pdf nu aan:

Met alle informatie over de KRNWTR-tappunten, glaswerk, waterflessen en limonadesiropen. Vul het formulier in en ontvang direct alle informatie.

Voornaam (*)

Achternaam (*)

Bedrijfsnaam (*)

Aantal medewerkers (*)

E-mail (*)

Telefoon (*)

Wat is jouw vraag of wens? (*)

krnwtr-watertappunt-voordelen

Kraanwater is goed voor uw medewerkers

75% van ons lichaam en hersenen bestaat uit water. We moeten ongeveer 1,5 liter water per dag drinken. Wie genoeg water drinkt is alerter en productiever. Met KRNWTR stimuleer je dit meer dan met onzichtbaar kraanwater. Wanneer uw personeel voldoende kraanwater drinkt, heeft dat verscheidene positieve voordelen voor hun gezondheid.

De voordelen van het drinken van water:

  • Wie veel water drinkt functioneert beter
  • Je kan beter onthouden en je concentreren
  • Het voorkomt hoofdpijn

Waterkoeler op kantoor

Steeds meer bedrijven maken gebruik van KRNWTR. Het past perfect bij het vitaliteitsprogramma en het MVO-beleid. KRNWTR zorgt voor minder afval en lagere  inkoopkosten. En er wordt meer water gedronken op kantoor. Want 2 liter water per dag drinken is best lastig. Bedrijven als Landal Greenparks, SAS, Attradius, Atlassian, Circl van ABN-AMRO en Backbase plaatsen de KRNWTR waterkoelers en/of siropen. De KRNWTR-waterkoelers mogen ook niet bij uw bedrijf ontbreken. Wij vertellen u graag meer.

100 werknemers = 16.000 kg CO2 uitstoot besparen

Bedrijven zijn tegenwoordig CO2 bewust. Het verminderen van de CO2 uitstoot is dan ook een kernpunt van een duurzame bedrijfsvoering. Met KRNWTR bespaart een bedrijf met 100 werknemers bijna 16.000 Kg CO2 uitstoot.

100 werknemers = €8.500,- per jaar besparen

Profit is een belangrijk onderdeel van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Overstappen op kraanwater heeft ook een financieel voordeel. U bespaart namelijk veel kosten. in vergelijking met plastic flessenwater.

KRNWTR-koeler inspireert

Met KRNWTR geven we kraanwater een gezicht. We vertellen op sympathieke wijze een authentiek verhaal. Je vermindert de milieubelasting en water drinken is goed voor de gezondheid. Overstappen op KRNWTR inspireert klanten, bezoekers en medewerkers.

KRNWTR-waterkoeler is gezond

De werkvloer wordt steeds meer een gezonde omgeving. Medewerkers met overgewicht zijn een toenemend probleem. Bedrijven die werken met het KRNWTR concept tonen aan dat werknemers méér kraanwater zijn gaan drinken. Ze drinken dus kraanwater in plaats van frisdranken.

KRNWTR-waterkoeler is duurzamer

KRNWTR is meer dan alleen kraanwater. Als bedrijf vertel je het verhaal van het streven naar een duurzame en gezonde wereld met minder afval, minder verspilling en minder CO2 uitstoot.  KRNWTR is lokaal, lekker & gezond. Betrokkenheid bij het welzijn van personeel & het milieu wordt zichtbaar.

Handige links

Wat is bronwater?

Volgens Wikipedia:
Bronwater is drinkwater dat wordt gewonnen uit natuurlijke of onderaardse bronnen.

Doorgaans wordt het niet behandeld; dat wil zeggen dat het puur gebotteld wordt. Sinds september 2003 mag bronwater wel met behulp van ozon worden gezuiverd.

Bronwater moet in Nederland voldoen aan de drinkwaternorm. Het bevat in het algemeen iets minder chloride dan drinkwater en is, hoewel soms gewonnen uit dezelfde watervoerende laag als drinkwater, vijfhonderd tot duizend keer duurder. Bronwater kan zowel plat (zonder koolzuur) als bruisend (koolzuurhoudend) zijn. Bronwater wordt ook gebruikt als basis voor frisdranken. Een specifiek merk bronwater, in tegenstelling tot natuurlijk mineraalwater, kan wel uit verschillende bronnen komen en bevat dus geen constante samenstelling.

Volgens van Dale:
bron·wa·ter het; o -en uit een bron opborrelend (geneeskrachtig) water

Wat is kraanwater?

Volgens Wikipedia: ook Leidingwater
Leidingwater is water dat via buisleidingen wordt getransporteerd. Om dit transport mogelijk te maken wordt leidingwater onder druk gehouden. Deze druk kan worden opgewekt met watertorens of met pompen. De watertoevoer wordt gereguleerd met kranen, vandaar dat leidingwater ook wel kraanwater wordt genoemd. Het antoniem van leidingwater en kraanwater is flessenwater.

Om leidingwater te kunnen leveren is een flinke infrastructuur nodig. Behalve de leidingen zijn ook pompen en/of watertorens, zuiveringsinstallaties, verbruiksmeters, enz. nodig. De eerste waterleiding in Nederland werd in 1853 aangelegd om duinwater naar Amsterdam te transporteren.

De Nederlandse Waterleidingwet geeft een beperkte definitie van leidingwater: ‘Leidingwater is water, bestemd om te drinken, te koken, voedsel te bereiden of andere huishoudelijke doeleinden, dat door een waterleidingbedrijf of een collectieve watervoorziening aan derden ter beschikking wordt gesteld.’

Volgens van Dale:

Wat is mineraalwater?

Volgens Wikipedia:

Mineraalwater is water dat mineralen bevat die de smaak veranderen of het water een therapeutische waarde geven. Zouten, zwavelverbindingen en gassen zijn voorbeelden van stoffen die in het water zijn opgelost.

Traditionele mineraalwaters zouden gebruikt of geconsumeerd worden bij hun bron. Bij deze bronnen ontstonden vaak kuuroorden, waar echter meer in het water gebaad werd dan dat het water geconsumeerd werd.

Tegenwoordig is het normaler dat mineraalwater gebotteld en verkocht wordt. Het reizen naar een bron om rechtstreekse toegang tot het water te verkrijgen, komt nog weinig voor en is vaak onmogelijk door het afbakenen van de betreffende bron voor commerciële ontginning. Er zijn op dit moment meer dan 2800 merken van mineraalwater wereldwijd beschikbaar.

De eisen die gesteld worden aan mineraalwater:

  • De samenstelling van mineraalwater moet uitgebreid vastgesteld worden.
  • Mineraalwater moet aan de bron gebotteld worden.
  • Mineraalwater moet een gehalte aan mineralen, sporenelementen of andere bestanddelen bevatten die het water een ‘therapeutische waarde’ of ‘heilzame werking’ geven.
  • Mineraalwater mag niet tot nauwelijks ‘behandeld’ worden (stoffen toevoegen of eruit halen). [/toggle_simple]