Stop met het inkopen van bronwater en verminder plastic afval en transport. Stap over op een KRNWTR-waterkoeler

Per jaar worden er In Nederland 300 miljoen waterflesjes weggegooid. Een gedeelte beland in de natuur. Deze single-use waterflessen worden vaak over grote afstanden vervoerd. En dat terwijl we in Nederland water van topkwaliteit hebben. Stop met deze zinloze verspilling van verpakkingen die we slechts 1 keer gebruiken. 

Huur of koop een KRNWTR-waterkoeler op de waterleiding voor op het werk.  Met heerlijk gefilterd, gekoeld en bruisend kraanwater. Lekker, lokaal & duurzaam. Dat scheelt geld, afval en CO2-uitstoot en het ziet er ook nog eens mooi uit. Wij adviseren je graag het KRNWTR-tappunt dat het beste bij jullie past. 

watertap-waterkoeler-tafelmodel-horeca-kantoor-bruisend
Watertappunt-waterkoeler-tapzuil-bruisend-horeca-werk
gekoeld waterkraan-bruisend-kantoor
waterkoelers-watertappunt-school-muurtappunt

De KRNWTR-koelers: kraanwaterkoelers van hout, staal of rvs.

De KRNWTR waterkoelers worden aangesloten op de waterleiding en zijn gemaakt van duurzaam gewonnen hout, staal of rvs. Ze zijn veel  duurzamer dan bronwaterkoelers en ze zien er ook nog eens mooi uit. Een KRNWTR-tappunt op het werk, school of in de horeca draagt op een simpele manier bij aan een betere wereld. Drink daarom KRNWTR. Lekker, lokaal & duurzaam.

De beste machines, het leukste verhaal en de meeste service

De ingebouwde waterkoeler is een van de duurzaamste in zijn soort. En geeft ook de beste kwaliteit bruisend water. Meer dan een waterleiding en een beetje stroom heb je niet nodig om te kunnen genieten van een van de lekkerste drinkwaters van de wereld.

Gekoeld, gefilterd en ook met bubbels verkrijgbaar.

Ook deze bedrijven tappen water uit een KRNWTR-koeler:

Ook deze bedrijven tappen water uit een KRNWTR-koeler:

Voordelen KRNWTR-waterkoelers:

 Goedkoper dan bronwater
Meer water drinken is gezonder
Minder inkoop, afval en CO2
Aantrekkelijk design
Normaal, gekoeld en/of bruisend
Minder Plastic Soup

Meer water drinken

Wanneer  een KRNWTR tappunt geplaatst wordt, wordt er meer water gedronken (gezonder) en ontstaan er interessante discussies over onze wegwerpcultuur. De plastic bronwaterflesjes kunnen nu de deur uit, want de duurzame KRNWTR-waterkoelers zorgen ervoor dat koel & bruisend kraanwater met trots gedronken wordt.

waterkaraffen-kraanwater-bedrijven-horeca
KRNWTR-tappunt + siropen bij Backbase
KRNWTR-limonadebar

Reacties over de KRNWTR-watertappunten:

“Het straalt aan alle kanten duurzaamheid uit.”
Mark Daalderop, mededirecteur - Titus Brandsma College
``De houten waterkoeler laat zien hoe belangrijk onze medewerkers het vinden om als groot bedrijf verantwoordelijk met onze omgeving om te gaan.”
Tom Kaars Sijpesteijn, algemeen directeur - Atradius Nederland
“We krijgen positieve reacties over de KRNWTR waterkoeler. Bezoekers en collega’s hebben leuke gesprekken over Nederlands kraanwater en duurzaamheid. En de waterkoeler past ook nog in ons vitaliteitsbeleid om medewerkers een gezondere keus te laten maken.” Ronald van Es, financieel directeur, Macaw.

Vraag de KRNWTR waterkoeler informatie-pdf nu aan:

Met alle informatie over de KRNWTR-tappunten, glaswerk, waterflessen en limonadesiropen. Vul het formulier in en ontvang direct alle informatie.

Voornaam (*)

Achternaam (*)

Bedrijfsnaam (*)

E-mail (*)

Telefoon (optioneel)

Overige vragen / opmerkingen? (*)

krnwtr-watertappunt-voordelen

Kraanwater is goed voor uw medewerkers

75% van ons lichaam en hersenen bestaat uit water. We moeten ongeveer 1,5 liter water per dag drinken. Wie genoeg water drinkt is alerter en productiever. Met KRNWTR stimuleer je dit meer dan met onzichtbaar kraanwater. Wanneer uw personeel voldoende kraanwater drinkt, heeft dat verscheidene positieve voordelen voor hun gezondheid.

De voordelen van het drinken van water:

  • Wie veel water drinkt functioneert beter
  • Je kan beter onthouden en je concentreren
  • Het voorkomt hoofdpijn

Waterkoeler op kantoor

Steeds meer bedrijven maken gebruik van KRNWTR. Het past perfect bij het vitaliteitsprogramma en het MVO-beleid. KRNWTR zorgt voor minder afval en lagere  inkoopkosten. En er wordt meer water gedronken op kantoor. Want 2 liter water per dag drinken is best lastig. Bedrijven als Landal Greenparks, SAS, Attradius, Atlassian, Circl van ABN-AMRO en Backbase plaatsen de KRNWTR waterkoelers en/of siropen. De KRNWTR-waterkoelers mogen ook niet bij uw bedrijf ontbreken. Wij vertellen u graag meer.

100 werknemers = 16.000 kg CO2 uitstoot besparen

Bedrijven zijn tegenwoordig CO2 bewust. Het verminderen van de CO2 uitstoot is dan ook een kernpunt van een duurzame bedrijfsvoering. Met KRNWTR bespaart een bedrijf met 100 werknemers bijna 16.000 Kg CO2 uitstoot.

100 werknemers = €8.500,- per jaar besparen

Profit is een belangrijk onderdeel van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Overstappen op kraanwater heeft ook een financieel voordeel. U bespaart namelijk veel kosten. in vergelijking met plastic flessenwater.

KRNWTR inspireert

Met KRNWTR geven we kraanwater een gezicht. We vertellen op sympathieke wijze een authentiek verhaal. Je vermindert de milieubelasting en water drinken is goed voor de gezondheid. Overstappen op KRNWTR inspireert klanten, bezoekers en medewerkers.

KRNWTR is gezond

De werkvloer wordt steeds meer een gezonde omgeving. Medewerkers met overgewicht zijn een toenemend probleem. Bedrijven die werken met het KRNWTR concept tonen aan dat werknemers méér kraanwater zijn gaan drinken. Ze drinken dus kraanwater in plaats van frisdranken.

KRNWTR is duurzamer

KRNWTR is meer dan alleen kraanwater. Als bedrijf vertel je het verhaal van het streven naar een duurzame en gezonde wereld met minder afval, minder verspilling en minder CO2 uitstoot.  KRNWTR is lokaal, lekker & gezond. Betrokkenheid bij het welzijn van personeel & het milieu wordt zichtbaar.