KRNWTR Karaffen bij Ralf Trafas Makelaardij te Limburg

Bij de vriendelijkste makelaar van Zuid-Limburg, die zelfs lekkere appeltaartrecepten voor je heeft om je huis bij de verkoop lekker te laten ruiken, krijgen kopers en verkopers bij de verkoop van een woning een KRNWTR karaf.

Promoten van kraanwater
Trafas Makelaardij ondersteunt de missie van KRNWTR. “Het kraanwater in Limburg is van uitstekende kwaliteit. Een karaf geven die het drinken hiervan promoot vinden we dan ook een puur gebaar,” zegt Ralf Trafas.

Genomineerd voor beste makelaar van Limburg 2017
Trafas Makelaardij heeft al meer dan 20 jaar ervaring. “Op de hoogte zijn van de woningmarkt, altijd het beste voor hebben voor je klant en een gezellige sfeer zijn voor ons ontzettend belangrijk. Gelukkig vinden onze klanten dat ook.” Trafas Makelaardij is zelfs genomineerd voor beste makelaar van Limburg van 2017. Ze zitten bij de laatste drie.

Ook karaffen bij jouw housewarming?
Als je het geluk hebt om in Zuid-Limburg te wonen en op het moment staat om een huis te kopen of te verkopen, dan regelt Trafas Makelaardij een bijzondere karaf voor je. Woon je elders in het land, dan kan je bij ons een mooie KRNWTR karaf bestellen. Je mag ook altijd je huidige makelaar aansporen om een bijzonder extra cadeau te leveren.

TIP: Een KRNWTR karaf is ook leuk om te geven als cadeau voor iemands housewarming.

TIP 2: als je een huis gaat kopen of verkopen in Zuid Limburg VIA RALF TRAFAS MAKELAARDIJ