KRNWTR is een supersimpel concept dat heel aanstekelijk werkt! Met een aansprekend verhaal maak je collega’s en gasten bewust dat al die verpakkingen en transport niet nodig zijn. Want ons kraanwater is van uitstekende kwaliteit. Het gebruik van zo’n KRNWTR fles of waterkaraf op tafel werkt aanstekelijk.

beugelfles 1 literbeugelfles 1 liter“Wij serveren de waterkaraffen standaard met munt, citroen en ijs en het wordt ook veelvuldig besteld! Gasten zijn verrast over het feit dat ze niet alleen gratis water krijgen maar helemaal over de presentatie wijze.”

karaf water kopen? waterkaraf met citroen
“Bij Moio zetten we de KRNWTR waterkaraffen met trots op tafel. We vragen €2,50 voor een liter KRNWTR met 4 glazen. De reacties zijn heel positief. “Goed initiatief ” en “Mooie presentatie.”

beugelflessen met waterbeugelfles 1 literGasten vinden het een goede service dat ze niet verplicht zijn bronwater te kopen en KRNWTR is ook gekoeld en wordt geserveerd in een koeler dus ze hebben best 1 euro over voor een beugelfles gevuld met water,” vertelt Charlotte.

glazen karaf bijpassende glazenbeugelflessen

waterkaraffen horeca

DOWNLOAD DE BROCHURE

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail