Waterkaraf van KRNWTR bij E-ID

Waterkaraffen met kraanwater tijdens vergaderingen

E-ID Internet strategies ondersteunt grote bedrijven, zoals Albert Heijn en PostNL en Ziggo, om hun klanten beter te helpen. Op 30 oktober heeft E-ID de bronwaterflessen vervangen met KRNWTR waterkaraffen, beugelflessen en glazen. Tijdens de vergaderingen wordt er uit onze karaffen, beugelflessen en glazen kraanwater gedronken. Iedere medewerker kreeg op de kwartaaldag in Burgers Zoo een KRNWTR bidon met het logo van E-ID mee.

waterkaraf, beugelfles van KRNWTRPositieve reacties over de waterflessen van KRNWTR

Bij E-ID vinden ze het leuk om de KRNWTR flessen en karaffen aan hun klanten te presenteren en zo te laten zien dat ze milieuvriendelijk bezig zijn. De medewerkers van E-ID reageren positief op KRNWTR en vinden kraanwater ook lekker, gezond en milieubewust.

[box_light]”Ik vind het initiatief echt een dikke prima! Kostenbesparend, milieubewust en kraanwater is goed te drinken,” zegt Fake Haak, Webdesigner bij E-ID. [/box_light]
[box_light]”Erg goed idee! Het is een win-win kostenbesparend en leuk om aan klanten te laten zien dat we aan het milieu denken,” vertelt Frank Koelewijn, account manager bij E-ID.[/box_light]
Over E-ID internet strategies
E-ID helpt bedrijven de digitale kanalen naar hun klanten beter te benutten. Om succesvol te kunnen zijn is het noodzakelijk om kennis van klantinteractie te combineren met gedegen ICT kennis. E-ID vervult bij veel klanten een brugfunctie tussen de business en IT.

Telefoonnummer: 0347 344 345
E-mail: info@e-id.nl
www.e-id.nl

Before and After