rvs mizu waterfles

De beste waterfles

Plastic afval in zee is een groot probleem.  Door een roestvrijstalen waterfles in plaats van een plastic fles te kopen, kun je hier iets aan doen. Drink KRNWTR, lekker water van hier!

Wist je dat voor een plastic fles bronwater van 1 liter, een 0,25 liter olie en 3 liter water nodig is (verpakking en transport).

Bekijk de mooiste rvs WATERfles in de webshop

Anderen over de KRNWTR fles

“Wat een mooie kleur fles. Goede zet van KRNWTR om nu ook gekleurde versies uit te brengen.

 “Ik vind het een gave fles en een gaaf initiatief! Ik ben zelf ook helemaal VOOR het gebruik van Nederlands kraanwater

 “Love it! Wat een handige stoere fles in een geweldige kleur. En wat goed dat ze 5% aan de plastic soup foundation doneren!”

Het probleem: Plastic

  • Jaarlijks kopen we 320 miljoen flessen bronwater
  • 1 op de 5 flessen wordt gerecycled
  • Dit betekent dat 256 miljoen flessen elk jaar in onze oceanen en vuilnisbelten belanden
  • Onze voedselketen, vooral in zee, is vervuild door de giftige stoffen die in plastic zitten

De oplossing: KRNWTR WATERfles

  • 25% van de KRNWTR fles was ooit iets anders, een ijskast of een Samurai zwaard
  • RVS is beter voor het milieu
  • Gemaakt van 18/8 roestvrij staal (hoogste graad)
  • 100% BPA vrij
  • Meer kraanwater betekent minder ontginning van water, minder productie van plastic verpakkingen, minder transport, minder koeling en minder afval.

Waarom KRNWTR?

Door voor kraanwater een merk te maken, zorgen we ervoor dat het drinken ervan wordt ervaren als een bewuste keuze, die ook anderen aanzet tot nadenken over andere, simpele vormen die duurzaamheid stimuleren.

Dankzij de vrolijke kleuren van onze KRNWTR fles laat je op een leuke en speelse manier zien dat je gezond en bovenal milieubewust bezig bent.

“Heerlijk drinken uit deze waterfles want de rand is heel zacht. Fles lekt niet. Water blijft lekker koel. Geen bijsmaak aan het water. En ik heb al heel veel ervaring met recycle flessen, maar deze wint het van alle andere.”Sylvia

De waterfles voelt ook in je handen hoogwaardig aan wat ik erg prettig vind. Echte kwaliteit. Dat is wat deze fles biedt. En de fles ziet er buitengewoon fraai uit in al zijn eenvoud wat de duurzaamheid van de waterfles wat mij betreft onderstreept.”Christiaan

Eindelijk drinkflessen die naast dat ze praktisch zijn ook nog gaaf uitzien. Erg fijne waterfles, mooi formaat (800 ml, dus iets groter dan de wegwerpflesjes die je in de supermarkt koopt). Ideaal dat je er door de grote opening ijsklontjes in kunt doen zodat het water ook nog lekker koel blijft.“- Emma

Bekijk de mooiste rvs fles in de webshop
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail