Klantplaatsing - Tafelmodel - Watertappunt - Dept
Categorie
BEDRIJVEN
Tags
dept, waterkoeler tafelmodel
Over dit project

Mariëlle Pluymen, Head of Hospitality bij Dept

Met meer dan 500 medewerkers in Nederland en 24 kantoren over de hele wereld is Dept een van de grootste digitale bureaus ter wereld. Wij spraken met Mariëlle Pluymen, Head of Hospitality bij Dept over haar ervaring en die van de medewerkers met KRNWTR+. Lees hieronder wat ze daar over te zeggen had.

We zijn op zoek gegaan naar een alternatief voor verpakt water met koolzuur. Uiteindelijk zijn we hiervoor bij KRNWTR+ uitgekomen.

We zijn begonnen met 1 watertappunt in elke kantoor om te kijken of het zou bevallen. Iedereen was  direct enthousiast en tapt de hele dag door water. Dit zorgt er ook voor dat er minder frisdrank gedronken wordt op kantoor en dat stimuleren we dus ook.

De tappunten hebben veel voordelen voor ons: minder werk aan bijvullen van frisdrank bijvoorbeeld, waardoor er tijd overblijft voor andere dingen. In de toekomst zouden we graag bij elk koffiepunt op kantoor een tappunt van KRNWTR+ willen hebben!

Ik zou KRNWTR+ zeker aanbevelen. Mensen vinden het lekker en het scheelt handling en voorraad. Daarnaast ziet het er ook tof uit in onze pantry’s. Kortom, we zijn blij met de samenwerking. Korte lijntjes en KRNWTR+ schakelt snel, wat natuurlijk ook belangrijk is.