KRNWTR-Waterdispenser-Vesteda Portfolio-waterkoelers-waterleiding-vesteda
Categorie
BEDRIJVEN
Over dit project

Stefan van den Haselkamp, Facilitair Coördinator bij Vesteda

Vesteda is een Nederlandse woningbelegger met meer dan 15 jaar ervaring. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van de onderneming. In gesprek met Stefan van den Haselkamp, Facilitair Coördinator bij Vesteda, hebben we het over hun ervaring met KRNWTR+.

“Wij vinden gezonde en duurzame producten belangrijk. Zowel voor onze medewerkers als voor onze gasten. Maar het moet wel mooi en kwalitatief zijn. En het liefst nog een goed verhaal vertellen. Voorheen hadden we bij Vesteda van die plastic watertonnen.  Plastic watertonnen die verpakt, vervoerd en omgewisseld moeten worden passen niet meer bij de visie van Vesteda. In de nieuwe situatie heeft KRNWTR+ voor Vesteda een mooie betonnen sokkel met houten tap geplaatst, die exact binnen de huisstijl van het kantoor past. De koolzuurtank omwisselen en navullen, dat kunnen mijn collega’s gemakkelijk zelf en is een stuk duurzamer.

Bij 150 medewerkers, die doorgaans op kantoor werken, wordt het KRNWTR+ watertappunt positief ontvangen. Wanneer ik door het kantoor loop zie ik dat de KRNWTR+ flessen in de vergaderzalen, op bureaus en bij de pantry’s worden gebruikt. De medewerkers gaan niet naar de kraan, maar lopen naar het watertappunt. Het wordt dus goed gebruikt. Het is iets extra’s wat we onze medewerkers willen geven en het ziet er gaaf uit. Afgezien dat je ijskoud (bruis)water hebt, is het tappen veel leuker dan bij de kraan.

Waarom KRNWTR+
“Voor ons is de grootste factor verduurzamen. Dit doen we in het vastgoed, maar ook op het kantoor. Graag willen wij een bijdrage leveren aan het verkleinen van de afvalberg. Ik zou KRNWTR+ daarom zeker aanbevelen. Als je wilt verduurzamen met een mooi design en de medewerker iets extra’s geven, dan is KRNWTR+ een goede optie om je daarin te ondersteunen.”