Categorie
BEDRIJVEN
Over dit project

Puck Jong, Office Manager bij Makerstreet

Makerstreet is een Amsterdams collectief van de allerbeste agencies. Naast uitblinken in verschillende vakgebieden, wilden ze ook uitblinken op het gebied van duurzaamheid. We spraken met Puck Jong, Office Manager bij Makerstreet. Lees hieronder het verhaal van hun overstap naar KRNWTR+.

Het was voor ons geen moeilijke keuze om de overstap te maken. Voordat we zijn gestart met KRNWTR+ waren we een grootverbruiker van blikjes spa rood. We dronken al snel 16.000 blikjes per jaar. 16.000!? Ja, 16.000 blikjes. Het afval wat we daarmee produceerden was voor ons de grootste reden om een KRNWTR+ tappunt te laten installeren op ons kantoor.

Tot nu toe heb ik erg goede ervaringen met KRNWTR+. Duidelijke communicatie en in het geval dat de machine niet goed loopt, komt er snel iemand langs om het op te lossen. Kortom, wij zijn hartstikke tevreden.

Op ons kantoor staat nu een KRNWTR+ waterdispenser van bamboe. Inmiddels hebben we daar ook de biologische limonadesiropen aan toegevoegd. Hierdoor kunnen onze medewerkers genieten van koel en bruisend water met een lekker smaakje.

Positieve reacties van medewerkers
Vanuit de medewerkers krijg ik alleen maar positieve reacties. Want ze waren het er niet mee eens hoeveel blikjes er werden weggegooid en niet gerecycled. Dat is overduidelijk niet goed voor het milieu, dus op deze manier hebben we dat nu mooi opgelost. 

Besparing meer dan €600 per maand
Eerst kochten we ongeveer 75 trays à 24 blikjes per maand. Ja, dat is echt een hele hoop. Daarnaast hadden we ook nog waterkoelers van Aquaclear. Dit kwam dus in totaal uit op €700 per maand, en dat was alleen nog spa rood. Door het KRNWTR+ tappunt besparen we meer dan €600 per maand en hebben we veel minder afval.

Wij bevelen KRNWTR+ zeker aan. Het is zoveel beter voor het milieu . En het ziet er nog leuk uit ook!