Verse pasta, heerlijke sauzen en KRNWTR bij PAST-dA

In Gent op de Kortrijksesteenweg vind je pastarestaurant PAST-dA, waar alles draait om 3 woorden: vers, lekker en betaalbaar. Bij PAST-dA kiest Christophe Garnier voor duurzaamheid. In alles wat ze doen stellen ze het milieu voorop. Daarom vind je ook KRNWTR bij PAST-dA.

Kraanwater een bewuste keuze
De afhaalverpakkingen en het bestek zijn gercycled en biologisch afbreekbaar. De groenten komen van bij de lokale boer bij ons om de hoek. Zo biedt Christophe zijn klanten gratis ‘kraantjeswater’ in KRNWTR beugelflessen om de CO2 uitstoot te helpen beperken. “Mijn ervaringen, en vooral die van de klanten, zijn heel positief! Mensen vinden het heel erg fijn dat er een mooie fles KRNWTR helemaal gratis op tafel wordt bijgeplaatst. Op die manier proberen wij ons steentje bij te dragen aan het ‘consuminderen.

KRNWTR_kraanwater_horeca op de menukaartKraanwater op de menukaart
Het serveren van kraanwater in KRNWTR beugelflessen zorgt voor een positief imago bij de gasten van PAST-dA. “Dat we hierdoor misschien minder drankjes verkopen is ‘collateral damage’,” zegt Christophe, “we denken dat die paar drankjes minder niet opwegen tegen het positieve gevoel dat mensen hierdoor bij ons krijgen. Daar bovenop is het kraanwater in Gent van heel goede kwaliteit! Van dezelfde kwaliteit als degene die we bij PAST-dA nastreven in ons eten dat we de klanten aanbieden. Win-win dus!

PAST-dA is woensdag tot en met zaterdag open
Tel: 32 9 245 54 00
Email: info@past-da.be
Web: www.past-da.be